problem z otwieraniem zdjec

Witam Jakis czas temu Awast wszedł w interakcje z moja drukarka i nie moglam skanowac przez nią zdjec. Nie pomogła zmiana antywirusa ani ponowne zainstalowanie drukarki gdyż pojawiły mi sie błędy krytyczne w komputerze przy instalacji driwerow do drukarki. Zdecydowałam sie wtedy na reinstalacje systemu, bo i tak od jakiego czasu sie do tego przymierzałam. Używam legalnej wersji Windowsa xp. Reinstalka dysku C przebiegła pozytywnie. Po zainstalowaniu potrzebnych driverow itp zauwazylam ze na dysku D, który miał pozostać nienaruszony niektóre katalogi ze zdjęciami nie wyświetlają swojej zawartości. [b]Na dysku D mam katalog ze zdjęciami a w nim kilka podkatalogów opisanych datami. Nie wszystkie z nich wyświetlają mi swoja zawartość. Zdjęcia mam w formacie .jpg . Robione tym samym aparatem. Niektore katalogi wyświetlają zdjęcia normalnie a niektóre pokazują tylko "podgląd niedostępny". Do otwierania ich używałam juz chyba wszystkiego i przy niektórych programach pokazuje mi sie "odmowa dostępu do d:\zdjęcia z dnia...\1.jpg"[/b] [b]Czym spowodowane jest takie zachowanie sie tych plików i jak zrobić żeby wszystko działało mi normalnie ????[/b] Nie chce utracić tych zdjęć

Odpowiedzi: 1

Myślę, że lektura przyklejonego w tym dziale faq (patrz: przejmowanie uprawnień) załatwi sprawę.
kierofca
Dodano
04.11.2007 19:51:43
  • adriannab 04.11.2007 21:56:43

[quote=kierofca]Myślę, że lektura przyklejonego w tym dziale faq (patrz: przejmowanie uprawnień) załatwi sprawę.[/quote] nic mi to nie dało dalej nie moge wyswietlic zdjec probowalam zrobic to dla katalogu jak i dla pojedynczego .jpg

adriannab
Dodano:
04.11.2007 19:42:19
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1