Problem z oglądaniem klipów po wymianie sprzętu

Ja, to się nigdy nie skończy. Ulepszyłęm sobie sprzęt, dokłądnie to oddałem go do ulepszenia. Wymiana zasilacza, dodanie kolejnych 256 DD RAM'u (w sumie 512) no i karta graf. I tam wszystko dobrze. Tylko dlaczegop nie moge otworzyć żadnych multimedii - chodiz mi o filmy? Nic, kompletnie, włącza się WIndows Media Player i cały czas tylko "łączy..." i nic z tego, może tak sobie łącyzć w nieskończoność, potem komputer się zaczyna przycinać, że nie jest się w stanie nic zrobić, prbowąłem na innych kontach - niestety to samo.Próbowałem tez programami typu ALLPlayer czy MPlayer, tez na darmo. W MPlayerze widac sam dźwięk. Nie ruszałem nic z kodekó przeciez,w szystko zainstalowane poprawnie, ale co do tego mają kodeki jak nawet zacina się rpzy formacie: "*.wmv"?! Co ja mam robić, czy to jest coś związane z karta grafiki? Acha, jak włączam kompa no to wyskakuje tkaie coś, nie wiem czy ma to znaczenie (obrazek):

Odpowiedzi: 1

Co do tego komunikatu który wyskakuje po uruchomieniu systemu. Nie przejmuj się nim, ot jedna z wersji sterowników do kart nviidi przez pomyłkę dla osób posiadających tylko jedną kartę graficzną takie coś wyśfietlała. Jeżeli ci to przeszkadza, zainstaluj nowszy/starszy sterownik od tego który masz obecnie.

SLAY3R
Dodano
16.09.2006 01:21:27
  • BUNCH 16.09.2006 03:38:11

Acha, warto nadmienić, że problemu nie ma w trybie awaryjnym! Wszystkie klipy chodzą. To nie może być wina kodeków ani tym podobnych, nic nie ruszałem - tylko wymiana karty graficznej, co się dzieje?

BUNCH
Dodano:
15.09.2006 23:35:10
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1