problem z oglądaniem filmów
pProblem jest tego typu, źe....
Tak wszystko jest ok'i... ale gdy włącze odtwarzacz filmów (vPlayer) to są napisy, a obrazu nie..
Problem się zrobił po zainstalowaniu nowszych sterowników, lecz przywrócenie z powrotem starszych juź teź nie pomogło... Za pomoc dzięki...
Karta GeForce MX440
Tak wszystko jest ok'i... ale gdy włącze odtwarzacz filmów (vPlayer) to są napisy, a obrazu nie..
Problem się zrobił po zainstalowaniu nowszych sterowników, lecz przywrócenie z powrotem starszych juź teź nie pomogło... Za pomoc dzięki...
Karta GeForce MX440
Odpowiedzi: 7
Powiem to tak ja tez to mam i jak masz obraz na monitorze do niema na TV a jak niemasz na monitorze to jest na TV :wink: W sterownikach musisz pokombinowac :wink:
rozwiązanie jest w archiwum na bank, ito wielokrotnie powielone. Poświęcić chwilę wystarczy
:) niepotrzebnie zmieniasz jedna opcje z nakladka na telewizor na nakladka na monitor lub sciagasz jeden kodek (jesli masz nvidie ;])
Dzięki za zainteresowanie tematem...
To jest chore.. ja miałem obraz bez ustawiania telewizora jako domyślny... Poprostu włączyłem klonowanie i wszystko było..!!!! Po zainstalowaniu nowszego sterownika to zaczęło to się pieprzyć...Nie pomogła instalacja sterownika tego co był pierwszy...
Mi pomogło "Przywracanie systemu". Przywróciłem do tego dnia, kiedy miałem wszystko ok'i...
Jednak źe zastanawia mnie, jaki jest powód źe tego obrazu nie było....
To jest chore.. ja miałem obraz bez ustawiania telewizora jako domyślny... Poprostu włączyłem klonowanie i wszystko było..!!!! Po zainstalowaniu nowszego sterownika to zaczęło to się pieprzyć...Nie pomogła instalacja sterownika tego co był pierwszy...
Mi pomogło "Przywracanie systemu". Przywróciłem do tego dnia, kiedy miałem wszystko ok'i...
Jednak źe zastanawia mnie, jaki jest powód źe tego obrazu nie było....
nie wiem czy to o to chodzi ale...
choszi Ci o to ze po podlączeniu TV do kompa i ogladaniu jakiegos filmu niewidac obrazu na TV a na kompie widac ???
jesli tak to keidys mialem podobny problem...
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13418&highlight=
POZDRAWIAM
choszi Ci o to ze po podlączeniu TV do kompa i ogladaniu jakiegos filmu niewidac obrazu na TV a na kompie widac ???
jesli tak to keidys mialem podobny problem...
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13418&highlight=
Pawek:
...Wystarczy, źe zmienisz telewizr na urządzenie domyślne, czy tam pierwsze – juź nie pamietam dokładnie.
POZDRAWIAM
divik, jest ok'i. bo na monitorze obraz jest, a na telewizorze nie, są tylko napisy.. Denerwuje mnie to źe wszystko było ok'i, a teraz nie...
a co z divixem?
Strona 1 / 1