Problem z odtworzeniem filmu
SiEmkA lUdZie :) mam mianowity problem to tak:mam film 50 pierwszych randek na kompie i chce go odtworzyć z ALLPLAYERA ale napisy lecą ale obrazu niema jest tylko szary caly glos jest i napisy ale obrazu niema inne filmy na ALLPLAYERZE dobrze mi chodza. u qmpeli (bo u niej zgrałem) wszystko jest ok a u mnie cos obrazu niema :( co poradzicie??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 9
Sprawdz se jaki kodek jest potrzebny do tego filmu za pomocą programu GSpot 2.21 (213kB).
Zacytuje z serwisu software.mocny.com :
"Program umoźliwiające sprawdzenie, jakich kodeków potrzebuje dany film aby było poprawie wyświetlany i słyszalny na naszym PC. Aplikacja wykryje potrzebne kodeki oraz sprawdzi ich stan w naszym systemie. Bardzo przydatna aplikacja gdy nie mamy pojęcia dlaczego dany film nie odtwarza się wogóle lub poprawnie."
Zacytuje z serwisu software.mocny.com :
"Program umoźliwiające sprawdzenie, jakich kodeków potrzebuje dany film aby było poprawie wyświetlany i słyszalny na naszym PC. Aplikacja wykryje potrzebne kodeki oraz sprawdzi ich stan w naszym systemie. Bardzo przydatna aplikacja gdy nie mamy pojęcia dlaczego dany film nie odtwarza się wogóle lub poprawnie."
Przydały by sie takie informacje jak:
– radzaj i versja kodeków audio&video
– model karty graficznej
Efekt w konkretnym filmie czy ogolnie :?:
– radzaj i versja kodeków audio&video
– model karty graficznej
Efekt w konkretnym filmie czy ogolnie :?:
Nie chcąc zakładać nowego tematu, ja opisze swój problem tutaj.
Mianowicie, problem tyczy sie odtwarzanego filmu, właczam film dźwięk jest, obraz jest... ale senk tkwi w tym źe obraz się trzęsie, nie wiem co z tym zrobić czy moźe ktoś coś by poradził ?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
Mianowicie, problem tyczy sie odtwarzanego filmu, właczam film dźwięk jest, obraz jest... ale senk tkwi w tym źe obraz się trzęsie, nie wiem co z tym zrobić czy moźe ktoś coś by poradził ?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
a weź sciagnij ten zestaw kodekow co dalem do nich link.... i zobacz czy wtedy film sie uruchomi...
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
A czy ALLPlayer nie wywala błedu ze "Brakuje jakis kodeków lub plik jest uszkodzony",zgrales od qmpeli ale moze wlasnie jest uszkodzony a w innym programie odtwarzasz ten film ? W jakim formacie jest film ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
zrobilem tego update ale nic :| teraz wszystko mam taki obraz a muzyka leci :|
PomOcY!!
PomOcY!!
Jezeli uzywasz w miare nowa wersje ALLPlayer–a (bodajze powyzej 1.6) to wopcjach masz taka zakladke jak LiveUpdate otworz ja i klknij na "sprawdź" jezeli cos czego ci brakuje znajdzie wtedy klikasz na "Pobierz/Napraw" Program usunie zbedne i gryzace sie kodeki i zainstaluje wszystkie ktore sa niezbedne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zainstaluj sobie to:
http://www.hf.com.ru/content/view/1570/
Pozdrawiam
http://www.hf.com.ru/content/view/1570/
Pozdrawiam
poszukaj w forumowej wyszukiwarce o kodekach i poczytaj
Strona 1 / 1