problem z odtwarzaniem filmów :/
witam – mam dosyć duźe problemy z odtwarzaniem filmów :roll: jaki codec pack byście mi polecali ? 8)
od razu mówię źe fddshow odpada – nie odtwarza niektórych filmów
ace codecs pack – tak zamula filmy źe ledwo je idzie odtworzyć, audio w filmach to samo :? poza tym jest bardzo trudny do skonfigurowania źeby wszystko chodziło glanc – przynajmniej dla mnie :(
jak macie jakieś niezawodne codec packi którymi idzie odtworzyć wszystko i bez źadnych problemów to od razu rzucajcie nazwami :D :twisted: bede wypróbowawywał po kolei ;)
pozdro :D
od razu mówię źe fddshow odpada – nie odtwarza niektórych filmów
ace codecs pack – tak zamula filmy źe ledwo je idzie odtworzyć, audio w filmach to samo :? poza tym jest bardzo trudny do skonfigurowania źeby wszystko chodziło glanc – przynajmniej dla mnie :(
jak macie jakieś niezawodne codec packi którymi idzie odtworzyć wszystko i bez źadnych problemów to od razu rzucajcie nazwami :D :twisted: bede wypróbowawywał po kolei ;)
pozdro :D
Odpowiedzi: 4
Kazaa lite mega codec Pack ;–)
Mam i muszę przyznać, źe są... niezawodne :–)
Mam i muszę przyznać, źe są... niezawodne :–)
osobiście polecam ten codek...
http://nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=9&lid=95
Od jakiegoś czasu go uźywam i jak narazie wszytko działa na nim.
http://nowe.pl/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=9&lid=95
Od jakiegoś czasu go uźywam i jak narazie wszytko działa na nim.
Nimo Codec pack. Jest to zestaw wielu kodeków w jednym instalatorze.
Polecam równieź program AllPlayer, który w wersji 16test (mam ją zainstalowaną i b. dobrze działa) posiada panel umoźliwiający ściągnięcie potrzebnych kodeków i zainstalowanie ich na kompie. I to w zupełności wystarcza.
Polecam równieź program AllPlayer, który w wersji 16test (mam ją zainstalowaną i b. dobrze działa) posiada panel umoźliwiający ściągnięcie potrzebnych kodeków i zainstalowanie ich na kompie. I to w zupełności wystarcza.
allin1
Jego ostatnia wersja
Codecs 6023_allin1
Jego ostatnia wersja
Codecs 6023_allin1
Strona 1 / 1