Problem z odtwarzaniem dvd
Nie mogę odtworzyć źadnego filmu na kompie w czym moźe byc problem?
System – windows xp pro sp2
Napęd pioneer dvd cdr/w i cholera wie co jeszcze :shock: z ustawionym regionem 2, czyli pl
– media player pisze mi, źe muszę zmienić ustawienia rozdzielczości i kolorów – zmieniłem na 640/480 i nic,
– real player niby odtwarza tylko nic nie widać, mimo źe wskaźnik postępu dziarsko się posuwa,
– w divx player mogę coś tam otworzyć, ale bez dźwięku.
Generalnie *** blada.
Pomoźcie, nie wiem co mam z tym badziewiem zrobić.
Pozdro.
System – windows xp pro sp2
Napęd pioneer dvd cdr/w i cholera wie co jeszcze :shock: z ustawionym regionem 2, czyli pl
– media player pisze mi, źe muszę zmienić ustawienia rozdzielczości i kolorów – zmieniłem na 640/480 i nic,
– real player niby odtwarza tylko nic nie widać, mimo źe wskaźnik postępu dziarsko się posuwa,
– w divx player mogę coś tam otworzyć, ale bez dźwięku.
Generalnie *** blada.
Pomoźcie, nie wiem co mam z tym badziewiem zrobić.
Pozdro.
Odpowiedzi: 7
palmjack:
I tak mam juź duźo softu zainstalowanego i myślałem źe uda się bez kolejnej instalki.
To jest niespełna 45MB na dysku przy WinDVD 5 to chyba nie tragedia. :wink: Pozdro.
No jest, ale chciałem obrać program minimum. I tak mam juź duźo softu zainstalowanego i myślałem źe uda się bez kolejnej instalki.
A widzisz tu jest fajny program WinDVD i po jego zainstalowaniu nie będziasz maił problemu z odtwarzaie płyt dvd. Program zainstaluje odpowiednie wtyczki i kodeki. :wink: Pozdro.
Dostałem z kartą jakiś soft intervideo, ale nawet tego nie instalowałem bo nie lubię bardzo softu tej firmy.
A nie dostałeś zadnego softu do karty na przykład albo do napędu. Ja mam napęd i nagrywarke DVD i GF 6600 i mam na składzie 2 PowerDVD z innymi serialami. :wink: Pozdro.
Myślałem, źe jak juź moźna ripować do mp3 to i dvd będzię moźna oglądać bez dodatkowych zakupów, ale M$ przecieź ciągle ma mało pieniędzy.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=43519&highlight=
Strona 1 / 1