Problem z odpaleniem Windowsa XP

Witam, ostatnimi czasy siedzac u mnie w domu z kolega podlaczalismy telefon sony ericsson przez usb do mojego kompa, gdy go odlaczylismy ekran komputera zrobil sie czarny, po ponownym uruchomieniu komutera ekran botowania systemu przelatuje po czym robi sie czarny ekran i system sie nie odpala, nie widac nawet myszki, po jakiejs minucie ciemnego ekranu komputer samoczynnie sie restartuje.Nie mam pojecia co jest grane, mam dwa systemy Windows XP SP2 i Linuxa z ktorego wlasnie pisze tego posta, nigdy wczesniej nie mialem takiego problemu.Probowalem robic reinstalacje systemu to za pierwszym razem po instalacji odpala sie, natomiast za drugim razem juz nie. Co moze byc przyczyna ? Config mojego kompa to P4 1,6 Ghz,512 ddr ram,ge force 6200,sound blaster live.Prosze o pomoc, pozdrawiam.

Odpowiedzi: 2

Nie podrzucil, co ciekawe rozwiązaniem okazalo sie wyjecie i wlozenie na nowo karty graficznej ! Kiedy nastepnego dnia podpinalem internet do usb to znowu windows tak samo zaczal reagowac jak opisywalem wczesniej, i znowu rozwiazaniem okazalo sie wyjecie i wlozenie karty graficznej. Jak to wytlumaczyc ? Dla mnie to jest conajmniej dziwne.Wirusów nie mam zadnych.
realkibic
Dodano
30.08.2007 16:35:38
Niewierze aby kumpel ci cos podzucil prze usb dla kawalu ahah .. W awaryjnym Sprobuj Skan TrojanRemoverem napewno cos znajdzie musisz miec Zmienione Wpisy w rejestrze przez wirusy normalnie nic sie niedizeje Chyba Ze zmienisz Rejestr :))
CNT
Dodano
27.08.2007 21:48:06
realkibic
Dodano:
27.08.2007 11:02:12
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1