problem z ntoskrnl.exe!!! plz pomocy!
Odpowiedzi: 4
-
[quote=XanTyp]ntos to wirus. Wszelkie pochodne (w nazwie) to potencjalne dalsze jego klony.[/quote] no tak ale jesli dziala dobrze na 2500XP to czemu nie chce na 2800XP ?? co zmiana procesora zmienia? nie moge zainstowalac nowego systemu na 2800 a jesli zainstaluje na 2500 i wloze po instalacji 2800 to bedzie wszystko ok?
-
[quote=Ronipl](...) a jesli zainstaluje na 2500 i wloze po instalacji 2800 to bedzie wszystko ok?[/quote]Chwila, bo zaraz się pogubimy: Masz system zainstalowany pod Bartkiem 2500 wszystko gra. Wymieniasz na nowego B2800 i po restarcie system wysiada. A po chwili sam sobie przeczysz, pisząc/pytając czy instalując system na 2500, to po włożeniu 2800 - czy wszystko będzie ok? Czy ja czegoś nie rozumiem, czy jakoś mętnie to klarujesz?
-
[quote=XanTyp][quote=Ronipl](...) a jesli zainstaluje na 2500 i wloze po instalacji 2800 to bedzie wszystko ok?[/quote]Chwila, bo zaraz się pogubimy: Masz system zainstalowany pod Bartkiem 2500 wszystko gra. Wymieniasz na nowego B2800 i po restarcie system wysiada. A po chwili sam sobie przeczysz, pisząc/pytając czy instalując system na 2500, to po włożeniu 2800 - czy wszystko będzie ok? Czy ja czegoś nie rozumiem, czy jakoś mętnie to klarujesz?[/quote] wiec tak: sprawdzilem to juz, chodzi o to ze ktos na innym forum polecil mi zainstalowanie nowego systemu XP, w zwiazku z tym ze nie moge tego zrobic na 2800 (poprostu wychodzi z instalatora i tyle, pokazuje sie menu wyboru systemu operacyjnego a mam 2 XP i koniec) wiec zainstalowalem dzisiaj na 2500 nowy system, po czym wlozylem procesor 2800 i chcialem zobaczyc czy nowy system ruszy ale niestety nie ;/ ten sam problem z tym plikiem ;/// powiem ze resetowalem CMOS przez wyjecie baterii i rowniez nic ;/ a przy okazji nabawilem sie kolejnego problemu poniewaz za kazdym razem teraz jak wyjmuje zasilanie przy zmianie procesora na 2800 zeby znow sprawdzic kolejna opcje, resetuje mi sie czas w biosie i windowsie ;/ oczywscie baterie wlozylem zprowrotem ale jakos nie dziala ;/ naprawde rece mi opadaj ;/ [b]chetnie odpowiem na kolejne pytania!!![/b]