Problem z nLite 1.20
Witam! Mam nadzieje, iż ktoś z doświadczonych użytkowników będzie wstanie mi pomóc...mój problem polega na tym, iż próbowałem sobie spreparować instalkę do Windows Media Center za pomocą programu nLite 1.20 Final. Wszystko szło dobrze - utworzyłem obraz ISO i zgrałem go na płytę. Kłopot zaczyna się dopiero wtedy, gdy instaluję spreparowanego Windows, ponieważ przy instalacji prosi mnie o drugą płytę, a ja swojego Win Media Center posiadam na płycie DVD, a czy to nie jest tak przypadkiem, że obraz który zgrałem powinien wystarczać do zainstalowania okrojonej wersji Windows ??
Odpowiedzi: 1
Nie czasem MCE jest na dwóch płytach CD??
Strona 1 / 1
Media Center mam na płycie DVD i jak próbuje go spreparować do wersji okrojonej za pomocą nLite to wtedy pojawia się ten problem, tzn. kiedy już przygotuję sobie obraz i nagrywam go na płytę, po czym próbuje z niego zainstalować system, to przy instalacji tak w 50% pyta się mnie o 2 płytę Windows...myślałem, że instalka przygotowana przez nLite nie potrzebuje przy instalacji innych płyt, poza tą na którą nagrałem obraz.<br>