problem z NFS6 P2
czesc, mam mały problem posiadam XP z S1 i gierka po zainstalowaniu reaguje następująco, pokazuje się logo i znika i tyle, próbowałem ustawic tryb zgodności z innymi wersjami windy i to samo. pomocy!!!, pomimo gra jest napisana i obsługuje XP to niestety nie działa.HELLP p.s. posiadam profesionala :(
Odpowiedzi: 10
wiecie co chopaki, okazało sie ze mam walnieta wersje i raz chodziła a raz nie , zmieniłem kopie i jest klawo. wielkie dzieki za wszystkie opinie
NA TYM KONCZE TEMAT, POZDROWIENIA
NA TYM KONCZE TEMAT, POZDROWIENIA
Pawek:
Tomekk:
a skopiowałeś cracka ??
Załoźyłem, źe mówimy o grze orginalnej :shock:Tomekk:
i jeszcze jedno – płyta musi być w tym napędzie (miejscu) skąd została zainstalowana
Tu nie masz racji. Program (gra, itp.) w 99,9% przypadków przeszukuje wszystkie napędy zainstalowane w kompie.
w 99% procentach jak powiedziałeś.
Ale NFS:HP2 jest wyjątkiem.
Miałem ją u siebie i wiem co pisze.
Pozdrówki
Tomekk:
a skopiowałeś cracka ??
Załoźyłem, źe mówimy o grze orginalnej :shock:
Tomekk:
i jeszcze jedno – płyta musi być w tym napędzie (miejscu) skąd została zainstalowana
Tu nie masz racji. Program (gra, itp.) w 99,9% przypadków przeszukuje wszystkie napędy zainstalowane w kompie.
Tomekk:
a skopiowałeś cracka ??
Załoźyłem, źe mówimy o grze orginalnej :shock:
Tomekk:
a skopiowałeś cracka ?? :)
i jeszcze jedno – płyta musi być w tym napędzie (miejscu) skąd zostałą zainstalowana
i jeszcze jedno – płyta musi być w tym napędzie (miejscu) skąd zostałą zainstalowana
W takim razie coś jest nie tak z gra i tego nie da się przeskoczyć.
jesze jedno to działo sie na winie xp nawet bez SP1, wiec nie wiem co dalej i nawet na innym sprzęcie.
dzieku wielkie ale to wszystko juz było robione, były instalowane nowe stery od karty graficznej, była łatka, moźe ktoś ma łatke podesłac sprawdzoną – oczywiście,czekam na nowe rozwiązania za właściwe zrewanźuje sie!!!! pozdrawiam
Dobry pomysł, ale równieź moiźesz spróbować przeinstalowac sterowniki do swojej karty graficznej.
:twisted: Jeźli dobrze zrozumiałem to masz zainstalowanego Serwis Pack–a 1. A nie wiesz przypadkiem czy ta gra chodzi u twoich kolegów( tych z xp)–bo jeźeli tak to moźe chodzi o SP1–coś mu nie pasuje i giera nie ruszy, a jeźeli nie to spróbuj jeszcze jakieś łaty po ściągać !! :twisted:
Strona 1 / 1