problem z netem
siemka
mam od kilku dni problem z netem otoz chodzi o to ze po uruchomieniu ktorego kolwiek z programow p2p np bitcomet bit spirit kazaa emule pojawia sie problem z korzystaniem z przegladarek internetowych np opera firefox ie6 avant nie mozna zalaczyc zadnej strony:( wiec wylanczam program do sciagania i dalej problem nawet po odczekaniu jakiegos czasu dalej nie mozna korzystac z neta dopiero ponowne uruchomienie kompa powoduje ze moge korzystac z przegladarki ale to jest uciazliwe za kazdym razem uruchamiac kompa po wylaczeniu programu do sciagania:( z gory dzieki za podpowiedz jak ta naprawic wspomne ze robilem format i problem dalej jest:(
mam od kilku dni problem z netem otoz chodzi o to ze po uruchomieniu ktorego kolwiek z programow p2p np bitcomet bit spirit kazaa emule pojawia sie problem z korzystaniem z przegladarek internetowych np opera firefox ie6 avant nie mozna zalaczyc zadnej strony:( wiec wylanczam program do sciagania i dalej problem nawet po odczekaniu jakiegos czasu dalej nie mozna korzystac z neta dopiero ponowne uruchomienie kompa powoduje ze moge korzystac z przegladarki ale to jest uciazliwe za kazdym razem uruchamiac kompa po wylaczeniu programu do sciagania:( z gory dzieki za podpowiedz jak ta naprawic wspomne ze robilem format i problem dalej jest:(
Odpowiedzi: 20
jeźeli masz przy właczonym programi p2p odpowiedzi tak jak przy wyłaczonym. to problem tkwi w systemie.
Jak powieksze sobie pliczek to nic nie widać wszystko jest zamazane!!:)
A masz poprawki do windowsa??
Jak powieksze sobie pliczek to nic nie widać wszystko jest zamazane!!:)
A masz poprawki do windowsa??
Hej zapodaj to po ludzku bo nie moge sobie na to spojrzeć!!
Albo napisz jak mam to zrobić:P
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
Hej zapodaj to po ludzku bo nie moge sobie na to spojrzeć!!
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
dolancxzam zalacznik http://img110.exs.cx/img110/9452/19xy.th.jpg
1 wpis to przed wlaczeniem programu
2i3 po wlaczeniu programu i rozpaczeciu sciagania
–––
Lekko zedytowalem, ale jest link tylko do miniaturki.
::brtx
1 wpis to przed wlaczeniem programu
2i3 po wlaczeniu programu i rozpaczeciu sciagania
–––
Lekko zedytowalem, ale jest link tylko do miniaturki.
::brtx
wiec posłuchaj odpal program do sciągania. wejdz w wiersz polecenia i wpisz
ping www.wp.pl– i napisz mi co sie pokazuje:) czekam:)
ping www.wp.pl– i napisz mi co sie pokazuje:) czekam:)
wiesz ograniczenie mam zalozone na 3kb/s
w opcjach programu daj ograniczenia do wysyłania na w twoim przypadku 5kb wtedy bedziesz ściagał z max 20kb. i bedziesz mógł koźystać z przeglądarek jesli to wina p2p:)
a jak to moge sprawdzic?
z systemem moźe nie koniecznie, moźliwe źe z programem którym ściągasz:)
A mianowicie zobacz czy oby w chwili jak odpalasz coś do sciągania to nie obciąza ci upload całkowicie łacza:)
W takim wypadku nic nie otworzysz!!
POZDRO
P.S oczywiście mowa o uźyciu p2p do muzyki alternatywnej:P
A mianowicie zobacz czy oby w chwili jak odpalasz coś do sciągania to nie obciąza ci upload całkowicie łacza:)
W takim wypadku nic nie otworzysz!!
POZDRO
P.S oczywiście mowa o uźyciu p2p do muzyki alternatywnej:P
Witam!!! W ramach rozpoczęcia tego tematu przez poprzednika to dorzucę swój proble!!!
Dwa systemy win98 i win xp + sp2. Internet poprzez modem. Na 98 łączy się i jest OK, ale jak chce się uruchomić na xp to występuję problem. Wywala błąd 678 (o ile dobrze pamiętam). Co jest grane. Dziękuję za szybką podpowiedź.
Dwa systemy win98 i win xp + sp2. Internet poprzez modem. Na 98 łączy się i jest OK, ale jak chce się uruchomić na xp to występuję problem. Wywala błąd 678 (o ile dobrze pamiętam). Co jest grane. Dziękuję za szybką podpowiedź.
powiem ci tak problem wystepuje od kilku dni a sp2 mialem zainstalowane kilka m–cy temu
No oki, rozumiem
ale czy problem z zainstalowanym sp2 wystepowal?
ale czy problem z zainstalowanym sp2 wystepowal?
jak zainstaluje sp2 jak mam niecaly 1GB wolnego na dysku z winem kiedys probowalem i musialem pozniej odinstalowac bo komp byl zamulony
Probowales aktualizacji do SP2?
prosze niech mi ktos pomoze
qlt:
:(
Nudzi Ci sie Kolego?
Czy tylko sie z forum na czat zamieniles?