Problem z nazwami mp3 Help!
Ok, sparawa wyglada tak przy przenoszeniu plikow mp3 zdaza mi sie czasami ze, juz po przeniesieniu do innego folderu na tej samej partycji plik przestaje dzialac(klikam na niego lewym i nic, klikam prawym – nie da sie kopiowac, wyciac, zobaczyc wlasciwosci, itd). Natomiast, po przeniesienu na inny partycje plik zmienia nazwe przyklad : DANIEL~1, i dziala ale nazwa juz zupelnie nie do odzyskania.
To co stalo sie jednak wczoraj wyprowadzilo mnie z rownowagi zupelnie, przenosilem caly folder w inne miejsce partycji i oto co stalo z nazwami plikow z mojej kolekcji :

Ktos wie dlaczego sie tak moze dziac?
Z gory wieklie dzieki
To co stalo sie jednak wczoraj wyprowadzilo mnie z rownowagi zupelnie, przenosilem caly folder w inne miejsce partycji i oto co stalo z nazwami plikow z mojej kolekcji :
Ktos wie dlaczego sie tak moze dziac?
Z gory wieklie dzieki
Odpowiedzi: 3
2steppa:
Nie niechcianego oprogramowania brak, wirusow rowniez ;)
Kopiowalem standardowo przez wytnij wklej.Nie wiem czy to mozliwe ale moze sciezka jest za dluga i plik zmienia nazwe samoczynnie na krotsza?
Ta moźliwość odpada, poniewaź jakby nazwa była za długa to na źadnej partycji nie mogła ona by mieć takiej nazwy. A jakie to partycje? FAT32, NTFS?
Nie niechcianego oprogramowania brak, wirusow rowniez ;)
Kopiowalem standardowo przez wytnij wklej.Nie wiem czy to mozliwe ale moze sciezka jest za dluga i plik zmienia nazwe samoczynnie na krotsza?
A jak wygl;ada sytuacja z obecnoscia wirusow i niechcianego oprogramowania? Czym kopiowales pliki? Standardowo przez menu kontekstowe czy jakies "dopalacze" typu TotalCopy? Podmien explorera expandem.
Strona 1 / 1