problem z nagrywarką help!!!!!!!
Witam oto mój komp
athlon2500+barton,kt600,gf4 mx 440.dvd ram,cd rw ,512 ddr kingston 333 mhz
Otórz mam okropny problem z moja nagrywarką
Ma ona około rok niecały.
Mój problem polega na tym ze nagrywa mi spokojnie wszystkie płytki cd rw wszytko spoko idzie jeśli chodzi o cd rw !!!
a jesli włoze do napędu płytke cd –r to istnieje 10 % szans ze mi nagra 1/ 10 płytek udaje mi sie nagrac, wiec prawie wogule moja nagrywarka nie nagrywa mi cd r .
Nagrywarka LG 48x dałem za nia około 250 zł rok temu
Aha podczas nagrywania wszytskei programy wyłaczam
a to nic nie daje .
Dojdzie do 20% czasem 67% i koniec informacja WRITE ERROR ,ZAPIS NIE POWIÓDŁ SIĘ
Uzywam programu Nero 5
athlon2500+barton,kt600,gf4 mx 440.dvd ram,cd rw ,512 ddr kingston 333 mhz
Otórz mam okropny problem z moja nagrywarką
Ma ona około rok niecały.
Mój problem polega na tym ze nagrywa mi spokojnie wszystkie płytki cd rw wszytko spoko idzie jeśli chodzi o cd rw !!!
a jesli włoze do napędu płytke cd –r to istnieje 10 % szans ze mi nagra 1/ 10 płytek udaje mi sie nagrac, wiec prawie wogule moja nagrywarka nie nagrywa mi cd r .
Nagrywarka LG 48x dałem za nia około 250 zł rok temu
Aha podczas nagrywania wszytskei programy wyłaczam
a to nic nie daje .
Dojdzie do 20% czasem 67% i koniec informacja WRITE ERROR ,ZAPIS NIE POWIÓDŁ SIĘ
Uzywam programu Nero 5
Odpowiedzi: 6
:arrow: http://www.cdrinfo.pl/software/strona.php?page=CDR–Easy%20CD%20Creator
chyba i tak namieszałem sobie zabardzo z systemem
i tak musze przeinstalowac chyba
ale mógłbys podac link do tego programu ?????
bardzo chciałbym go przetestowac ?
pozostaął mi ostatnia płytka cd r
i tak musze przeinstalowac chyba
ale mógłbys podac link do tego programu ?????
bardzo chciałbym go przetestowac ?
pozostaął mi ostatnia płytka cd r
Ja ci poradze zrób tak!!!!
Mi tez nagrywała cienko tylko cd–rw dobrze sie nagrywało aź zamieniłem sobie win98 na winXP inagrywam programem Easy CD Creator 5 Basic i od teraz wszystko się nagrywa moge nawet grać przy nagrywaniu i się nagra!!!!!!!!!!!
Mi tez nagrywała cienko tylko cd–rw dobrze sie nagrywało aź zamieniłem sobie win98 na winXP inagrywam programem Easy CD Creator 5 Basic i od teraz wszystko się nagrywa moge nawet grać przy nagrywaniu i się nagra!!!!!!!!!!!
Wiesz co, moźesz najpierw zadzwonić do serwisu i się spytać z jakiej przyczyny się to dzieje.
Na karcie gwarancyjnej masz numery telefonów do wszystkich serwisów autoryzowanych przez LG.
Pozdrawiam
Na karcie gwarancyjnej masz numery telefonów do wszystkich serwisów autoryzowanych przez LG.
Pozdrawiam
chyba masz racje
jesli to nie pomoze to do serwisu sie pojdzie
jesli to nie pomoze to do serwisu sie pojdzie
Moze po prostu siada mechanika/optyka nagrywarki.
Jesli faktycznie tak jest – nic na to nie poradzisz. Trza gnac do serwisu, ale chyba bardziej oplaca sie kupic nowa nagrywarke... (160–170zl)
Jesli faktycznie tak jest – nic na to nie poradzisz. Trza gnac do serwisu, ale chyba bardziej oplaca sie kupic nowa nagrywarke... (160–170zl)
Strona 1 / 1