problem z nagrywarką cd....
cześć, mam problem z nagrywaniem płyt...... nagrywarka jest nowa, ma poinstaklowane całe oprogramowanie i nie nagrywa :( mam system XP, czy konta uźytkowników i konto administratora moźe mieć na to jakiś wpływ?? czy to prawda źe moźna pobrać jakichś dodatek do nero który jest właśnie potrzebny do tego aby nagrywała ???/
prosze o pomoc.....
prosze o pomoc.....
Odpowiedzi: 7
JN:
Zakładasz kolejny post na to samo,a dostałeś dokładny opis problemu.
Ponadto na Forum o tym jest mnóstwo informacji,więc prosze poczytaj.
no tylko dziwne ze zaden nie pomaga....:/
Zakładasz kolejny post na to samo,a dostałeś dokładny opis problemu.
masz uprawnienia ??
kur*a widzi ją normalnie, i daje właśnie na cd–rw i wtedy gaśnie mi ta okinka "zapis" :(:(:(:(
Tam gdzie jest Image Recorder rozwin liste nagrywarek i ustaw na swoj model, wtedy sie powinna uaktywnic ikona nagrywania (chyba ze jej system nie widzi i jej tam nie ma, a to sprawdz w menadzerze urzadzen)
tzn jest tak źe.... jak juz sobie wybiore co chce nagrac to nie mam podświetlonej ikonki "ZAPIS" moge tylko nagrać jako IMAGE RECORDER :/
Opisz troche dokladniej problem bo za malo danych, jakie komunikaty wyswietla gdy nie chce nagrac itp, itd. Moze masz zablokowana mozliwosc nagrywania (konto z ograniczeniami). Do Nero nie trzeba zadnego dodatku zeby nagrywal, on nagrywa "sam w sobie" :–)
Strona 1 / 1