Problem z myszką
Witam wszystkich i prosze o porade.Mam taki problem ze gdy nic nie robie myszką to widze jak ona ucieka mi po ekranie. Nie wiem co mam robic.Czy jest jakas mozliwosc usuniecia tego problemu. Prosze poradzcie.
Odpowiedzi: 6
ze strony producenta instalowalem nowki i t osamo ,ale wczoraj posiedziałem troszke na szukajce tutaj i dokopalem sie pewnego linku sciaglem z tamtad pisalo ze do sp2 narazie jest gitara :) zobaczymy w praktyce 8)
>>EDIT<<
za wczesnie sie pocieszyłem :?
>>EDIT<<
za wczesnie sie pocieszyłem :?
Longi:
sorki ze odkopuje ,ale mam to samo tez mi ucieka i z tego co slyszalem to jest norma , kilka osob ma to samo, wlasnie tez chce sie pozbyc tego bo to denerwujace, a mam xp pro z sp2 i myszke optyczna a4tech opto 325 z zainstalowanymi sterami i wszystkie funkcje działaja poprawnie przypisywanie funkcji do przyciskow itd ,ale myka sobie po ekranie jak puszcze ,dopiero po ruszeniu staje
a wczesneij pracowalem na me i nie bylo tego problemu :?
Zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony producenta
sorki ze odkopuje ,ale mam to samo tez mi ucieka i z tego co slyszalem to jest norma , kilka osob ma to samo, wlasnie tez chce sie pozbyc tego bo to denerwujace, a mam xp pro z sp2 i myszke optyczna a4tech opto 325 z zainstalowanymi sterami i wszystkie funkcje działaja poprawnie przypisywanie funkcji do przyciskow itd ,ale myka sobie po ekranie jak puszcze ,dopiero po ruszeniu staje
Mam Windowsa XP z SP2 myszka nie jest optyczna tylko z kolką jakas tania nic konkretnego. Mam pytanko bo jak ją usunąłem z WIndowsa i po ponownym restarcie mi ją wykrył system to dalej sie tak działo. Moze byc wadliwa ta myszka.
pluto3:
Witam wszystkich i prosze o porade.Mam taki problem ze gdy nic nie robie myszką to widze jak ona ucieka mi po ekranie. Nie wiem co mam robic.Czy jest jakas mozliwosc usuniecia tego problemu. Prosze poradzcie.
Optyczna??
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8468
SP2 zainstalowane??
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22480
A podałbyś co za mysz,system, jak XP czy wgrywałeś SP2.
Wykonaj porządny scan kompa na szkodniki.
Wykonaj porządny scan kompa na szkodniki.
Strona 1 / 1