problem z mysza
ostatnio myszka mi cos wariuje, np same wlaczaja sie menu na pulpicie albo kursor nagle przsuwa sie do krawedzi ekranu i nie da sie go ruszyc. czasem jak gram w q3 to nagle zaczynam strzelac bez przyczyny. kupilem nowa mysz (logitech optyczna) i problem jest nadal i co dziwne jak wylacze kompa to myszka nadal swieci. ktos moze wie o co chodzi?
Odpowiedzi: 6
O dziwo w kulkowych takie klopoty nie wystepują :) Wracajac do problemu ja osobiscie mam optyka a4tech i tez robila dziwaczne rzeczy.. poinstalowalem do niej full sterow i dziala. Zeby upewnic się czy to nie wina Ps podlacz kulke i sprawdz czy problem wystepuje nadal..
To musi byc trojan. Mam 2 myszki – jedna radiówk ai jedna optyczna. A co do świecenie to zalezy to od zasilacza!
uuuu nie doczytalem sory :?
jakis trojan :o
jakis trojan :o
pipciu:
kupilem nowa mysz (logitech optyczna) i problem jest nadal i co dziwne jak wylacze kompa to myszka nadal swieci. ktos moze wie o co chodzi?
jesli kupil nowa myche i to samo to raczej nie problem ze sprzetem tylko z jakims syfem w systemie
jezeli myscha na gwarancji to servis
jezeli nie to : rozkrec przczysc all
pierd***** w stol z calej sily [mojemu a4techowi model WOP.35 pomoglo ;] ]
jezeli nie to : rozkrec przczysc all
pierd***** w stol z calej sily [mojemu a4techowi model WOP.35 pomoglo ;] ]
Przeskanuj kompa jakimś antyvirem, moźliwe, źe zainstalował ci się jakiś wredny robal/trojan.
Strona 1 / 1