Problem z myszą

Witam Używam myszy bezprzewodowej. Gdy stara mysz uszkodziła się (po upadku) - kupiłem nową Ultra Media również bezprzewodową z którą od początku mam problem. Zaraz po zamontowaniu zainstalowałem sterowniki z załączonej dyskietki i niby było wszystko ok, jednakże zauważyłem. że od czasu do czasu mysz jakgdyby zatrzymuje się i po chwili jest nadal ok. Odinstalowałem program tej myszy -sądziłem że to może wina programu -zresetowałem komputer (Windows ma swoje sterowniki) i po uruchomoeniu systemu mysz chodzi, ale bez przewijarki i przycisków. Wziąłem na próbę starą mysz i te same objawy. Próbowałem zainstalować na nowo sterowniki z dyskietki, ale nie moge ichzainstalować. Próbowałem z Menagera Urządzeń jak i bezpośrednio z programu na dyskietce gdzie są opcje instal,naprawa i odinstalowanie. Próbowałem odinstalowac a następnie zainstalować sterownik - bez rezultatu. Być może gdyby udało się odinstalować stary sterownik ,ale się nie da przynajmniej tą drogą co do tej pory. Skończyły mi się pomysły a na nowo stawiać system nie bardzo mi się uśmiecha. Może jakieś pomysły? z góry dziękuję

Odpowiedzi: 1

wyczyść pozostałości po sterownikach starych i nowych jakimś cleanerem. restart kompa i spróbuj instalnąć te nowe jeszcze raz.
Endrju
Dodano
31.07.2007 09:54:18
henry
Dodano:
30.07.2007 21:23:17
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1