Problem z ,,mrugającym'' obrazem ( desperados)
Mam pytanie otóź gdy gram sobie legalnie w desperados
ekran dziwnie mruga. Gra chodzi bez zarzutów tylko ,źe ten obraz skacze. Z czym to jest związane??
Ze sterownikami karty graficznej?? Dawniej chodziło ,,normalnie''!! Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie??
ekran dziwnie mruga. Gra chodzi bez zarzutów tylko ,źe ten obraz skacze. Z czym to jest związane??
Ze sterownikami karty graficznej?? Dawniej chodziło ,,normalnie''!! Czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie??
Odpowiedzi: 11
Ten problem pojawia się tylko w tej grze. Spróbuję znaleźć tego patcha.
To jest problem tylko w tej grze, czy teź w innych?
Jeśli tylko w tej to poszukaj patcha do tej gry na oficjalnej stronie gry.
Jeśli tylko w tej to poszukaj patcha do tej gry na oficjalnej stronie gry.
Kurcze!! :cry: To nic nie dało. Nadal się zacina!! Czy ktoś zna jeszcze jakiś ,,sposób'' na zlikwidowanie ,,mrugania''??
Przepraszam:oops: i dziękuję :P Zaraz sprawdzę czy zadziała
U góry oglądanej właśnie przez Ciebie strony jest taki przycisk "Szukaj". Klikasz i otwiera się nowe okno. Wpisujesz to czego szukasz (np. odświeźanie gry). Po chwili masz wyniki
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=40&highlight=wie+anie+gry
Ja polecam program RivaTuner
W programie tym znajduje się Monitor Driver Wizard. Moźna nim tak zmodyfikować sterownik monitora, źe zawsze w grach odświeźanie będzie normalne.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=40&highlight=wie+anie+gry
Ja polecam program RivaTuner
W programie tym znajduje się Monitor Driver Wizard. Moźna nim tak zmodyfikować sterownik monitora, źe zawsze w grach odświeźanie będzie normalne.
Jakoś za bardzo nie mogę tego znaleźć. Moźe ktoś(krecik) pomoźe mi w tym?? Podpowiedz jakie hasło wpisać w wyszukiwarce!!
Sorry, ale czego mam poszukać?? ,,mrugający obraz''??
A moźe Desperados??
A moźe Desperados??
Uźyj opcji szukaj. Ten temat był juź wiele razy na tym forum.
Zmieniłem na 85Hz ( więcej mój monitor nie wyciągnął)
, ale dalej ,,mruga''. Moźe ktoś zna jednak jakiś inny sposób??
, ale dalej ,,mruga''. Moźe ktoś zna jednak jakiś inny sposób??
Na mniejszą czy większą??
Zmień Częstotliwość Odswieźania.
Moźe to pomoźe
Moźe to pomoźe
Strona 1 / 1