problem z monitorem w niekrorych grach
w niektorych grach nagle pojawiaja sie paski na ekranie i skacze obraz.co moze byc tego przyczyna>?
Odpowiedzi: 7
Więcej informacji prosze o sprzęcie zainstalowanych sterownikach. Czy oby napewno przeczytałaś ten temat co ci rebe podał linka??
dobra,myslalm ze cos bedzie komus switac,ale skoro nie to zaczne tak.Karta graficzna Inno3D GeForce 6600 GT.przetestowalam Direct 3D i wszystko jest ok.wiec>>>>????
dobra,myslalm ze cos bedzie komus switac,ale skoro nie to zaczne tak.Karta graficzna Inno3D GeForce 6600 GT.przetestowalam Direct 3D i wszystko jest ok.wiec>>>>????
Rebe:
Seeker:
A mnie czasem kłuje w boku i oko mi dyga – juź wiesz co mi jest?
Tylko z ostroźności zapytam jeszcze : "a oczy Ci nie łzawią jak se strupy z d.. zdrapujesz ?" :wink:
Nie to stadium :lol: , ale widzę źeś mi swoje doznania w tej kwestii wyłuszczył, więc dzięki za ostrzeźenie :wink: :mrgreen:
Seeker:
Tak, ale nie napiszę bo byś się "uraźony" poczuł.
Tylko z ostroźności zapytam jeszcze : "a oczy Ci nie łzawią jak se strupy z d.. zdrapujesz ?" :wink:
daga75 – zapoznaj się proszę z treścią tego topicu:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 – post otwierający i opisz wproblem dokładniej, z uwzględnieniem tam wymienionych informacji.
Seeker:
daga75:
w niektorych grach nagle pojawiaja sie paski na ekranie i skacze obraz.co moze byc tego przyczyna>?
Do lekarza idź to ci pomoźe :mrgreen:
daga75:
Strona 1 / 1