Problem z modyfikacją plików na serwerze sieciowym
Witam,
mam problem dotyczący windowsa, a dokładnie aktualizacji systemu. Problem pojawił się prawdopodobnie po aktualizacji KB925902, objawai się tym że nie moge pracowac na serwerze plików. Moge tam tylko wrzucić jakis plik, ale nie moge już zmienić nazwy, alebo uruchomić go ponieważ resetuje mi się od razu komp. Problem nie leży po stronie serwera ponieważ w firmie mamy 70 komputerów na systemie windwos Xp home, a poroblem pojawił się tylko na kilku nowych komputerach. Przywrócenie systemu do daty z przed instalacji pomogło ale tylko do czasu gdy nie dociągła sie ta aktualizacja a próba ponownego przywrócenia sytemu jest niemozliaw, ponieważ pojawia się komunikat "Przywracanie niekompletne, żadne zmiany nie zostały dokonane" Wyczytałem na stronie Microsoftu, że aktualizacje KB925902 naprawia kolejna KB35448 natomiast u nas ona nic nie poprawia i problem pozostał. nawet nie pomaga odinstalowanie tej pechowej aktualizacji ponieważ chyba nie przywraca ona chyba jakigoś pliku albo czegoś, co psuje system.
Dlatego mam prośbe, kto wie jak można usunąć ten problem, albo jak wymusić przywrócenie systemu, żeby przywrócić system, bop wtedy nie zasintaluje tylko tej aktualizacji!!.
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0