Problem z minimalizowaniem programów
Długo szukałem odpowiedzi na nurtujący mnie problem. Wiem, źe problem nie jest związany z hardwarem. Tydzień temu zmieniłem trochę sprzętu w kompie (procesor, płytę i pamięci). Po instalacji windowsa przez tydzień był spokój. Teraz zaczął się problem, który miałem juź wcześniej na starym sprzęcie. Uruchamiam jakąś grę, wszystko ok. Kiedy zostawię grę na jakiś czas, gra się minimalizuje. Mogę oczywiście zmaksymalizować ją bez problemu. Podobnie jest z wygaszaczem ekranu i wyłączeniem monitora. Wygaszacz się włącza, ale po kilku minutach sam się wyłącza. Próbowałem obserować ekran (pulpit windowsa), źeby zobaczyć co mi się włącza samoczynnie, jednak nie jestem w stanie odczytać co za proces się uruchamia (na pasku na ułamek sekundy widać, źe coś się uruchamia). Niby to mocno nie przeszkadza, komp się nie resetuje, wszystko moźe chodzić i kilka dni, ale mnie denerwuje. Moźe ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać. Próbowałem juź wyłączyć aktualizacje automatyczne (myślałem, źe to one coś psują) i nic. Dzięki z góry za zainteresowanie.
Odpowiedzi: 1
o minimalizacji programów chyba juź pare postów było (ale moge się mylić), w kaźdym razie daj loga z hijackthis (bezpieczeństwo ––> przyklejony temat)
Strona 1 / 1