Problem z mikrofonem

Hej.
Pomóźcie, bo nie mam juź siły!
Wczoraj zrobiłam format dysku. Po zainstalowaniu wszystkiego podłączyłam mikrofon i działał.
Dzisiaj podłączam i nie działa. Nie wiem dlaczego!
Mam kartę dźwiękową zintegrowaną 5–kanałową.
Jak włączę w urządzeniach mikrofon to zaznaczone jest "wycisz". Jak to odznaczam to słyszę pyknięcie w głośnikach, ale na tym staje.
Wczoraj po podłączeniu mikrofonu, włączeniu go w urządzeniach po dmuchnięciu w niego słychać było szum w głośnikach.
Dziś nie. Co to jest???????? Co się rypnęło? Zaznaczam, źe mikrofon jest sprawny.
Podłączając się pod kogoś Skype'm słyszę jego ale on nie słyszy mnie.
Pomóźcie.
Pozdrawiam Lia

Odpowiedzi: 4

Ja mam tak i skype działa prawidłowo a ty oO masz tak samo tylko w opcjach zaawansowanych ma być odchaczone wzmocnienie mikrofonu to tylko blokuje te mikrofony ta funkcja nie jest :?: do tego typu mikrofonów a to jeszcze jest zaleźne od typu karty i czy sterowniki załadował system czy są z płytki cd
Brzęczki
Dodano
31.10.2004 21:39:34
Nieprawda ! :P
o0
Dodano
31.10.2004 02:54:47
Na tym zrzucie widać wszystko jak ma byC
Brzęczki
Dodano
30.10.2004 17:45:00
Po pierwsze warto sprawdzic czy inny mikrofon jest podlaczony wlasciwie ;), po drugie warto sprawdzic czy inny mikrofon dziala bo moze to byc wina mikrofonu a po trzecie sprawdz w panelu (panel sterowania>dzwiek i ustawienia audio>zakladka glos>w w ramce nagrywanie glosu)czy glosnoosc jest na maks. bo standardowo jest przyciszone tak na minimum. Potem wystarczy sprawdzic rejestratorem dzwieku :]
o0
Dodano
28.10.2004 23:21:18
Lia
Dodano:
28.10.2004 16:27:51
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1