PROBLEM Z MIKROFONEM !!! POMOCY !!!
Witam wszystkich mam taki problem kupilem mikrofon firmy tracer i np.jak gadam z kolega to on mnie strasznie cicho slyszy natomiast ja go dobze ...
PS. Jak biore regulacje glosnosci>opcje to tylko dostepne sa wlasciwosci a sterowniki zaawansowane nie ...
POMOCY !
PS. Jak biore regulacje glosnosci>opcje to tylko dostepne sa wlasciwosci a sterowniki zaawansowane nie ...
POMOCY !
Odpowiedzi: 9
POMOCY !!!
Prosze o szybka odpowiedz !!! PROSZE !!!
To co nikt nie wie jak to zrobic ??? (niby taki prosty problem) ...
Zainstalowalem sterowniki via_hyperion 4 in 1_v453v nic nie podzialaly moje dane :"(northbridge) via vt8367 apollo kt333" kolega powiedzial tak "byc moze trzeba wprowadzic poprawke w rejestrze zmienic wartosc DWORD z 0 na 1" <
Moim zdaniem jedyne wyjście z takiej sytuacji to email do firmy TRACER: helpdesk@tracer.pl
Opisz swój problem i wyślij go na ten adres a konsultant techniczny odpowie. :D
Przyczyną moźe być równieź rodzaj karty muzycznej
Opisz swój problem i wyślij go na ten adres a konsultant techniczny odpowie. :D
Przyczyną moźe być równieź rodzaj karty muzycznej
Prosze o pomoc ! Jak biore "regulacje glosnosci" potem opcje to jest niedostepna opcja "sterowniki zaawansowane" a wlasciwosci sa dostepne ! prosze o pomoc !
Jeźeli on ciebie źle słyszy to moźe być równieź jego wina. Niech on poreguluje sobie głośność.
problem w tym ze pod napisem mikrofon nie ma "wlasciwosci" ...
prosze o dalsza pomoc ...
prosze o dalsza pomoc ...
tez tak kiedys u mnie bylo.wejdz na REGULACJE glosnosci i tam jest opcja MIKROFON, i ZAAWANSOWANE a tam mam ustawione 2 MIC BOOST i działa
Strona 1 / 1