Problem z Lsas Shell –blaster?–sasser? NIEWIADOMO
Na poczatku przepraszam za tego posta wiem ze byl juz o tej tematyce ale zalezy mi na czasie i konkretnej pomocy.
zaczne od poczatku a wiec blad LSas po polaczeniu sie z internetem [neostrada]
blad wystepuje dopiero jak wylacze w polaczeniu Firewala [chron moj komputer..]
a to jest mi potrzebne zeby bylo wylaczone.. i jak polacze sie z internetem za chwile blad i 60 sec.. przestawiam zegar i jest ok mam duzo czasu
ale internet jakby sie zapchal ledwo idzie ;(. a jak dam shutdown wogole niemam internetu ale komp zyje sie nieresetuje.
oczywiscie kozystalem z symanteca mks i nortona nic niewykryli kozystalem z latek ale dalej to samo.. tylko nieuzywalem SP2 poniewaz ten lsas kopie tak neta ze niedalo sie sciagnac 260mb ;(
prosze o lzejsza pomoc.. jak to mozliwe o kontakt na gg 3053792. nie badz obojetny napisz :)
zaczne od poczatku a wiec blad LSas po polaczeniu sie z internetem [neostrada]
blad wystepuje dopiero jak wylacze w polaczeniu Firewala [chron moj komputer..]
a to jest mi potrzebne zeby bylo wylaczone.. i jak polacze sie z internetem za chwile blad i 60 sec.. przestawiam zegar i jest ok mam duzo czasu
ale internet jakby sie zapchal ledwo idzie ;(. a jak dam shutdown wogole niemam internetu ale komp zyje sie nieresetuje.
oczywiscie kozystalem z symanteca mks i nortona nic niewykryli kozystalem z latek ale dalej to samo.. tylko nieuzywalem SP2 poniewaz ten lsas kopie tak neta ze niedalo sie sciagnac 260mb ;(
prosze o lzejsza pomoc.. jak to mozliwe o kontakt na gg 3053792. nie badz obojetny napisz :)
Odpowiedzi: 8
a moze poprostu cofnij zegra o kilka dni lub o miesiac w momencie jak wyskoczy blad rpc.
i wtedy zdazysz wszystko poinstalowac
i wtedy zdazysz wszystko poinstalowac
Ja tez nie wiem jakie porty, bo do teraz nie napisales coz za "serwer" stawiasz a w Totolotka nie bedziemy grac.
tez bym tylko ustawil te porty neistety neiwiem jakie :( nigdy sie w to niebawilem i niewiem jak je odnalesc :P
EL NINO:
... gg, .... z tego srodka komunikacji korzystam wylacznie do rozmowy ze znajomymi o dupie Maryni.
Co potwierdzam :lol: :wink:
Serwer czego ? Przeciez wystarczy otworzyc jeden lub dwa porty do tego "czegos" a zapore miec caly czas wlaczona.zakreconyy:
stawiam serwer aby koledzy z osiedla mogli sie podlaczyc
Bobi juz wspomnial o gg, ale od siebie dodam, ze z tego srodka komunikacji korzystam wylacznie do rozmowy ze znajomymi o dupie Maryni. Zadajesz pytanie na forum, to i na forum oczekuj odpowiedzi.
@zakreconyy, forum to forum i nie kaz prosze sobie przez komunikator odpowiadać.
Skoro czas znajdujesz na siedzenie na GG to nie wierze ze na wejscie na forum Ci go brakuje.
Linki do łat znajdziesz w bezpieczenstwie >> FAQ, w tematach o rabalach.
System instalujesz na wyłączonym kablu od neta, instalujesz łąty sciagniete wczesniej, instalujesz antywirusa i dopiero kabelek podłaczasz.
Skoro czas znajdujesz na siedzenie na GG to nie wierze ze na wejscie na forum Ci go brakuje.
Linki do łat znajdziesz w bezpieczenstwie >> FAQ, w tematach o rabalach.
System instalujesz na wyłączonym kablu od neta, instalujesz łąty sciagniete wczesniej, instalujesz antywirusa i dopiero kabelek podłaczasz.
stawiam serwer aby koledzy z osiedla mogli sie podlaczyc a jak mam [chron moj komputer] to niemoga i musze zdjemowac dlatego niemam firewala.
a moglbys podac jeszcze link do tych latek bo pierwszy raz sie w tym bawie i nie ejstem w stanie wszystkiego znalesc ;)
a i tak jade zaraz do babci dlatego chdozilo mi wczoraj na czasie ale nikt niepisal na gg;/
przepraszam jeszcze raz ale mecze sie z tym Lsasem od kilku formatow i ciagle mnie dogania ;(((
tym razem jakbys mogl prosze pisz na gg 3053792
a moglbys podac jeszcze link do tych latek bo pierwszy raz sie w tym bawie i nie ejstem w stanie wszystkiego znalesc ;)
a i tak jade zaraz do babci dlatego chdozilo mi wczoraj na czasie ale nikt niepisal na gg;/
przepraszam jeszcze raz ale mecze sie z tym Lsasem od kilku formatow i ciagle mnie dogania ;(((
tym razem jakbys mogl prosze pisz na gg 3053792
Widocznie nie poinstalowales wszystkich latek krytycznych. Tego swinstwa jest przeciez kilka odmian. Wejdz sobie na M$ i poszperaj.
To ze mks i norton nic nie wykryly na dysku, znaczy tylko to, ze do tej pory nic Ci sie na nim nie zagniezdzilo a bledy wywolywane sa tylko zdalnie z neta.
Dlaczego musisz miec wylaczonego firewalla ? Cos Ci blokuje ?
To ze mks i norton nic nie wykryly na dysku, znaczy tylko to, ze do tej pory nic Ci sie na nim nie zagniezdzilo a bledy wywolywane sa tylko zdalnie z neta.
Dlaczego musisz miec wylaczonego firewalla ? Cos Ci blokuje ?
Strona 1 / 1