Problem z logowaniem
Witam! Mam mały problem ze sposobem logowania. Są 2: z ekranem powitalnym i klasyczny (do którego sie przyzwyczaiłem). Dotychczas logowałem sie do Windowsa klasycznym sposobem z tą róźnicą, źe nazwa uźytkownika była juź domyślnie wpisana w odpowiednim polu. Po ostatniej instalacji sytemu nie mogę ustawić, aby było tak, jak lubie :|. Pojawia się monit o nazwę i hasło, ale muszę wklepywać za kaźdym razem nazwę uźytkownika (hasła i tak nie mam). Czy wie ktoś moźe co muszę zmienić, aby wszystko było po mojej myśli :D
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 4
masz chyba wirusa w pliku logowania :D virus I–worm.MyDoom tam lubi sie zagnieździć
Nie wiem, moźliwe źe mam ustawione jakieś cholerstwo co czyści autouzupełnianie i inne wpisy, ale wątpie w to. Pórbowałem juź chyba ze 100 razy i dalej jest to samo.
Zrobiłem tak jak mówisz, ale nie pojawiła sie nazwa ostatnio logowanego uźytkownika :|. Mimo wszystko dzięki za dobre chęci :D
Panel sterownia/konta uzytkownikow/zmien sposob logowania.../odptaszkować >> uzyj ekranu powitalnego
Automatycznie w polu nazwa uzytkownika wprowadzana jest nazwa ostatnio zalogowanego usera
Automatycznie w polu nazwa uzytkownika wprowadzana jest nazwa ostatnio zalogowanego usera
Strona 1 / 1