Problem z logowaniem
Witam.
Ostatnio pojawil sie na mojej maszynie problemik z logowaniem na konta uzytkownikow tj.mam 2 konta w windowsie xp .jesli zaloguje sie na pierwsze konto to na 2 niestety juz nie moge.musze wylogowac sie z 1 i nastepnie zalogowac na 2.Do niedawna moglem uzywac dwoch kont jednoczesnie.Skod ta zmiana ?
Mam win xp home SP2.
Ostatnio pojawil sie na mojej maszynie problemik z logowaniem na konta uzytkownikow tj.mam 2 konta w windowsie xp .jesli zaloguje sie na pierwsze konto to na 2 niestety juz nie moge.musze wylogowac sie z 1 i nastepnie zalogowac na 2.Do niedawna moglem uzywac dwoch kont jednoczesnie.Skod ta zmiana ?
Mam win xp home SP2.
Odpowiedzi: 7
Wyczyść dzienniki zdarzeń. Dziennik Aplikacja jako pierwszy. Moźe o to u ciebie chodzi.
sprawdzalem.wszystko ustawione na autostart.Problem ciagle nie rozwiazany.
??
b]i]color=blue]Funkcja przełączanie uźytkowników działa tylko przy aktywnym "stylu logowania windows xp" (tym z erkanem zapraszamy itd)[/color][/i][/b]
zgodność szybkiego przęłączania uźytkownikow zalaczona.problem powstal po aktualizacji wina ,tak sadze.Mam 2 administratorow.2 konta.
Chodzi Ci o "przelaczanie uzytkownikow"? Panel sterowania –> Konta uzytkownikow –> Zmien sposob logowania i w uslugach
Rebe – sekunda ;–)
Rebe – sekunda ;–)
A usługa "zgodność szybkiego przęłączania uźytkownikow" to włączona jest?
Strona 1 / 1