problem z logowaniem się do systemu

podczas gdy się loguję do systemu ukazuje mi się trzy systemy operacyjne. To wychodzi mi zanim wejdę na pulpit, z trzema systemami operacyjnymi.
Mam proponowane dwa rozwiązania. Albo wybrać klawisz f8, który jest pomocniczym klawiszem i moge tam wejść w róźne tryby, lub natychmiast wchodzić do systemu uruchamiając to za pomocą klawisza enter.
Potem juź spokojnie moge wchodzić na pulpit.
Jak to ominąć te systemy operacyjne?
Bo w BIOSA wchodziem, ale tam nic nie robiem, myślę, źe to chyba nie od tego to się tak stalo.
Czy te 3 systemy operacyjne moźna w jakiś sposób ominąć, bo nie wiem jak to zrobić

Odpowiedzi: 5

Lenistwo nie zna granic :wink:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29033#faq1
sh@dow
Dodano
01.02.2006 22:34:46
a gdzie moźna ten temat znaleść. Podajcie mi link do niego, bo nie znam się calkowicie na tym
andrzej1
Dodano
01.02.2006 22:23:36
Mogłeś troche bardziej skałdnie napisac tego posta. Jesli dobrze zrozumialem poczyatj o boot.ini w przyklejonym, w tym dziale temacie.
wojtt
Dodano
01.02.2006 20:26:50
Bardzo nie wiem o co chodzi ... Czy masz listę do wyboru gdzie pojawiają sie trzy moźliwości do wyboru ?? Jeźeli tak, to zajrzyj sobie do przyklejonego tematu w tum dziale o boot.ini autorstwa gusia i usuń dwie zbędne linijki bądź wyłącz pokazywanie menu wyboru (o tym teź w tym temacie gusia jest)
Żółty
Dodano
01.02.2006 20:26:47
O ile dobźe Cię rozumiem, chodzi Tobie o ekran wyboru dostępnych systemów operacyjnych. Mozna to zmienić, czytając temat przyklejony tego działu o boot.ini
damiancore
Dodano
01.02.2006 20:25:59
andrzej1
Dodano:
01.02.2006 20:19:43
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1