Problem z logowaniem do xp

Witam, Ostatnimi czasy pojawił się dość zaskakujący problem z logowaniem do sieci na xp. Komputer posiada wbudowane konto administratora z którego czasem korzystam, jak również konto użytkownika z prawami administratora, oraz 3 konta użytkowników z ograniczonymi prawami. Gdy chcę się logować administratorem lub użytkownikiem z prawami administratora, po zalogowaniu komputer strasznie długo ładuje ustawienia, pokazuje ze trwa ładowanie ustawień i tak wisi przez kilkanaście minut...oczywiście tak długo nikt nie jest wstanie wytrzymać i czekać. Gdy loguję się użytkownikiem z ograniczonymi prawami, proces ten wygląda normalnie, czyli kilka sekund i się wszystko ładuje, pojawiają się ikony na pulpicie. Po tej czynności gdy staram się zalogować administratorem problem znika i wszystko ładuje się bez problemu. W czym może być problem??Jak to rozwiązać?? Ostatnimi czasami nic specjalnego na nim nie instalowałem tylko SP3 i najnowszy IE. IE po 2-3 dniach jednak odinstalowałem i przywróciłem system do poprzednich ustawień. Może to jest jakaś podpowiedź. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 3

Nie da się wyników tu przedstawić? Nawet w formie screena? Tylko, jak już, to proszę o rozsądne zdjęcie - najlepiej w formie miniaturki.
XanTyp
Dodano
09.12.2009 14:55:42
Zainstalowałem program, zrobiłem analizę, optymalizację ...ale nie wiem jak to interpretować...
aquarius
Dodano
09.12.2009 11:54:41
Wgraj program Bootvis i zobacz co tyle czasu zajmuje.
Ucho
Dodano
08.12.2009 21:21:23
aquarius
Dodano:
08.12.2009 11:35:43
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1