Problem z literką "z" i cyfrą "1"

Witam. Mam problem , albo raczej dwa problemy. Kiedy wcisnę literkę "z" to włącza mi się wyszukiwanie plików , działa to wszędzie w przeglądarce , wordzie nie mam pojęcia jak to wyłączyć. Drugi problem jest podobny - w przeglądarce kiedy wcisnę cyfrę 1 to wraca mi do strony startowej . Bardzo proszę o pomoc .

Odpowiedzi: 3

A może spróbuj inną klawiaturę podłączyć ? Ewentualnie włącz wirtualną (Start > Akcesoria > Ułatwienia dostępu >Klawiatura ekranowa) i zobacz, czy naciśnięcie na niej kłopotliwych klawiszy działać będzie również w niepożądany sposób.
Bejkrools
Dodano
13.09.2008 14:59:43
Generalnie to się nie dzieje na moim komputerze tylko u takiej osóbki co do niej chodzę jak coś pogrzebie (niby używa tylko gg , poczty i internetu) , ale zawsze coś zrobi i nigdy nie wie jak to się stało :):):) Wiem że nie jest to normalne , też się pierwszy raz spotkałem z czymś takim . Zrobiłem przywracanie systemu na miesiąc wstecz , ale nie pomogło . Spróbuje jeszcze poszukać jakiegoś spyware ,a jak to nie pomoże to przeinstaluje system. Żadne oprogramowanie wspomagające klawiaturę nie jest wgrane. Może ktoś się z tym wcześniej spotkał ?
yoker
Dodano
13.09.2008 11:27:52
A nie masz przypadkiem zainstalowanych żadnych programów wspomagających klawiaturę ? Od kiedy taki cyrk masz ? Przypominasz sobie, czy instalowałeś coś bezpośrednio przed zaobserwowaniem takiego zachowania ? Przyznam, że nie jest to normalne.
Bejkrools
Dodano
13.09.2008 01:54:27
yoker
Dodano:
12.09.2008 21:48:32
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1