Problem z linkami w przeglądarce Internet Explorer...
Witam. Mam problem i bardzo bym prosił o pomoc w jego rozwiązaniu. Otóź na jednym z kont w komputerze w przeglądarce internetowej nie otwieraja mi się linki. Gdy wchodzę powiedzmy na www.wp.pl i tam klikam na jakis link to nie ma źadnej reakcji. Nic sie nie otwiera.Nie wiem czym to jest spowodowane.Bardzo prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 7
Narzedzia –> Opcje folderow –> Typy plikow, wybierz HTTP, Edytuj, Zaawansowane, zaznacz Otworz, kliknij Edytuj. Sprawdz czy masz przypisana IE do otwierania tego typu plikow. Powinno byc: "C:PROGRAM FILESINTERNET EXPLORERiexplore.exe" –nohome
alew to nei rozwiązanie....
bo na innym koncie–administratora jest ok. i ja tez mam prawa administratora ale mi sie ie chca otwierac linki :–/
bo na innym koncie–administratora jest ok. i ja tez mam prawa administratora ale mi sie ie chca otwierac linki :–/
zawsze moźesz zainstalować inną przeglądarke :)
Gdy wchodze juź w folder Internet Explorer to nie ma tam restriction. Jest tylko folder SystemCertificate
start ––> uruchom ––> regedit ––> OK
klucz HKCUSoftwarePoliciesMicrosoftInternet ExplorerRestrictions. Jeźeli znajduje się tam jedna z wymienionych wartości usuń ją:
NoFileNew
NoFileOpen
NoOpeninNewWnd
klucz HKCUSoftwarePoliciesMicrosoftInternet ExplorerRestrictions. Jeźeli znajduje się tam jedna z wymienionych wartości usuń ją:
NoFileNew
NoFileOpen
NoOpeninNewWnd
hmmm. dziwnie to jest napsane. ale t ochyba nic nie da....bo gdy klikam na link to źadnen się nie otwiera. jakies wiadomosci czy cos...kompletnie nic. nie wie mczy to jakeis ustawienai czy coś... :(
Strona 1 / 1