problem z kreatorem nowego polaczenia sieci (PPPoE)

bardzo potrzebuje pomocy nigdzie nie moge znalezc rozwiazania problemu :/ nawet gdy innym uzytkownikom sie udalo u mnie to nie dziala... OPIS PROBLEMU: Opcja modemu telefonicznego i połączenia PPPoE jest niedostępna w Kreatorze nowego połączenia
Opcja Połącz używając modemu telefonicznego w Kreatorze nowego połączenia jest niedostępna (przygaszona).
Opcja Połącz używając połączenia szerokopasmowego, wymagającego nazwy użytkownika i hasła w Kreatorze nowego połączenia jest niedostępna. i nie moge utworzyc polaczenia szerokopasmowego wymagajacego hasla itd. (a potrzebuje bo w mojej sieci a mam radiowke jest to teraz wymagane z tego co wiem u innych dziala a u mnie nie bardzo:() dziekuje z gory wszystkim za pomoc! smile.gif

jesli potrzeba wiecej info to piszcie nadmienie ze mam XP Professional wersja 2002 SP1

Nie dubluj tematów. Anathema

Odpowiedzi: 1

Panel sterowania - Połączenia sieciowe - Utwórz nowe połączenie - połącz z internetem -konfiguruj moje połączenie ręcznie . itd
mysz 1
Dodano
01.03.2007 18:15:47
  • zuwik 02.03.2007 17:18:39

przeciez napisalem ze w kreatorze nie moge skonfigurowac mojego polaczenia recznie jak klikam "dalej" to mam "wyszarzone" dwie pierwsze opcje(nie moge ich zaznaczyc a potrzebuje zaznaczyc "polaczenie szerokopasmowe wymagajace podania hasla itd.) i moge wybrac tylko zwyle polaczenie szerokopasmowe nie wymagajace podania nazwy uzytkownika i hasla, a tego nie potrzebuje... wiec pytanie brzmi: co zrobic zeby wszystkie opcje w kreatorze byly dostepne??(nadmienie ze mam wlaczone uslugi "Telefonia" i "Menedżer połączeń usługi Dostęp zdalny" i to nie w tym problem) prosze o pomoc...<br>

• zuwik 04.03.2007 02:27:09

dobra *** juz jest gitara mozna zamykac temat takze joł ziomy trzymcie sie niezle z was komputery xD<br>

• kamaa 06.03.2007 00:45:40

proszę napisz rozwiązanie.&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp; <br>

zuwik
Dodano:
28.02.2007 22:47:04
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1