Problem z Kopem

Witam.Mam pytanie czy ktos nie wie co zrobic gdy komputer startuje za kazdym razem kiedy zadzwoni telefon :( Pomocy ! Pozdrawiam !

Odpowiedzi: 10

ketang:
Witam.Dzieki za odpowiedzi . Pomogla zmiana w Biosie :D – Onboard LAN device DISABLED. A to drogie – Wol Wake up On –czy jakos tak niestety nie .A wie ktos jaka jest roznicy miedzy tymi dwoma Ustawionkami ?? Ach a nie wiecie czemu jeszcze Windows chce mi zaistalowac (aktualizacje)sterowniki do karty grafy skoro zaistalowalem juz nowsze od tych co on mi zapodaje ?? Dzieki !!!
P.S. WaGonik – a co do tematu to moze nie byl najlepszy no ale ....

Ale fajnie napisane "zle nacisniety klawisz zdarza sie ' :P
WaGonik
Dodano
09.04.2005 21:25:56
1. włącza/wyłacza kartę sieciowa na płycie.
2. zezwala na "budzenie" komputera na "rozkaz" przychodzacy z sieci.
3. to sterwonik systemowy – okrojony z wielu funkcji i nie ma potrzeby się tą "propozycją" przejmować.
Rebe
Dodano
09.04.2005 19:37:04
Witam.Dzieki za odpowiedzi . Pomogla zmiana w Biosie :D – Onboard LAN device DISABLED. A to drogie – Wol Wake up On –czy jakos tak niestety nie .A wie ktos jaka jest roznicy miedzy tymi dwoma Ustawionkami ?? Ach a nie wiecie czemu jeszcze Windows chce mi zaistalowac (aktualizacje)sterowniki do karty grafy skoro zaistalowalem juz nowsze od tych co on mi zapodaje ?? Dzieki !!!
P.S. WaGonik – a co do tematu to moze nie byl najlepszy no ale ....
ketang
Dodano
09.04.2005 19:31:35
Całe szczęście źe to tylko taki problem, bohaterowie filmu "The Ring" mieli więcej powodów do zmartwień po odebraniu telefonu.

:mrgreen:
spiderko
Dodano
09.04.2005 17:50:31
Nic śmiesznego, normalna sprawa, ja jak za pierwszym razem przeczytalem to myslalem ze chodzi jak zrobic zeby komputer wlaczal sie jak zadzwoni telefon. A tak to aligator poradził juź co zrobić :wink:
darek_dade
Dodano
09.04.2005 03:53:11
logicznie myśląc to tu trzeba egzorcysty. śmieszne to, ale bywa i tak.
Pan i pastuch
Dodano
09.04.2005 03:09:58
Mnie rozniez rozsmieszyło :) heh no ale jak ktoś grzecznie pyta to moźna odpowiedziec :).

P.S. Fajny temat posta "problem z Kopem" :P
WaGonik
Dodano
09.04.2005 02:10:00
pIEKAr:
hahahaha... no nie poprostu powstrrzymać sie nie moge... hahahaha

I czego rźysz pIEKAr :?: Moźe byś tak odpowiedzi udzielił :!:

Ketang trzeba wejść do biosu i wyłączyć odpowiednią opcję. Zaraz poszukam bo nie pamiętam.

Update:
Internet zapewne na modemie ?!
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=13879&highlight=telefon
aligator
Dodano
09.04.2005 00:53:49
podaj swój numer to się pobawimy :lol:
jesteś pewien źe nic nie pokręciłeś? moźe telefon jest za blisko?
Daimos
Dodano
09.04.2005 00:44:41
ketang:
Witam.Mam pytanie czy ktos nie wie co zrobic gdy komputer startuje za kazdym razem kiedy zadzwoni telefon :( Pomocy ! Pozdrawiam !

hahahaha... no nie poprostu powstrrzymać sie nie moge... hahahaha
pIEKAr
Dodano
09.04.2005 00:09:54
ketang
Dodano:
08.04.2005 23:23:32
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1