PROBLEM Z KOMPEM POMOCY !!!

Witam !! Naprawiałem u kolegi kompa. Były i jeszcze sa małe problemy.
Niewiem co to moze być.

1. Zainstalowałem wina xp wszystkie programy itp:) Następnie gdy weszłem w Internet Exploer lub inną przeglądarke pokazywało się niebieskie tło i coś pisało na biało ale nie zdążyło przeczytać bo komputer ponownie się uruchamiał. Więc doszłem do tego. Usunąłem Nero 7 i wszystko dobrze.

2. Nie moge z tamtego kompa wysłac poczty ale odbieram. Zainstalowałem IncrdMail i skonfigurowałem to wszystki itp:) no i gdy chce wysłac wiadomość to dochodzi do 100% i wyświetla się komunikat że wiadomosc nie może zostać wysłana. Prosze pomuzcie mi.

Mój kolega ma radiówke !!

Odpowiedzi: 2

gniew1971:
Witam !! Naprawiałem u kolegi kompa. Były i jeszcze sa małe problemy.
Niewiem co to moze być.

1. Zainstalowałem wina xp wszystkie programy itp:) Następnie gdy weszłem w Internet Exploer lub inną przeglądarke pokazywało się niebieskie tło i coś pisało na biało ale nie zdążyło przeczytać bo komputer ponownie się uruchamiał. Więc doszłem do tego. Usunąłem Nero 7 i wszystko dobrze.

No to jak dobrze , to..dobrze . Kurna czego to się jeszcze człowiek nie dowie . Nero i IE w kupie być nie mogą Hmm

gniew1971:

2. Nie moge z tamtego kompa wysłac poczty ale odbieram.

Z którego, że śmiem zapytać ? , to jest jeszcze jakiś komp, o którym Ty wiesz ,że odbiera, a nie wysyła ?

gniew1971:

Mój kolega ma radiówke !!

No to ślicznie - gratuluję

Sorry za sarkazm , ale gniew1971 , weź przeczytaj , to co napisałeś  i spróbuj na choć jeden problem sam spróbować odpowiedzieć , bez zadawania dodatkowych pytań. 

Seeker
Dodano
17.08.2006 02:15:12
  • gajowy 17.08.2006 03:33:54

<p>Nie chcę się czepiać,ale i język pozostawia wiele do żeczenia...:) Ja się domyśliłem,że całość problemu dotyczy kompa jego kolegi :):) Czy się myle? No a to powiązanie internetu z Nero 7,faktycznie niebywale zaskakujące.Zastanawiam się tylko,jakim cudem autor tematu,wpadł na ten pomysł,że Nero szkodzi internetowi ???</p><p>EDIT :</p><p>Zanalizowałem sobie raz jeszcze post autora tematu,i doszedłem do wniosku,że to dzieło sztuki!!!! :):):)</p>

W konfiguracji programu pocztowego musisz wybrać zakładkę „Serwer wychodzący”

Zaznacz opcję „ Serwer wychodzący (SMTP) wymaga uwierzytelnienia”

Sprawdź czy zaznaczona jest opcja „użyj tych samych ustawień, co mój serwer poczty przychodzącej”.

zibi65
Dodano
17.08.2006 01:23:54
gniew1971
Dodano:
16.08.2006 21:49:25
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1