Problem z katalogiem temp.
Siemka! 8)
Mam problem.
Mam dość stary komputer i po sformatowaniu dysku ustawiłem jedną partycje 1.5GB aby na niej zainstalować tam tylko i wyłącznie system windows. wszystko działało aź do momętu gdy chciałem zainstalować gre america's army mnie więcej w połowie instalacji wyskakuje mi błąd o wyczerpaniu się miejsca na dysku.
czy moźna jakoś przestawić połoźenie katalogu temp gdzie gra rozpakowuje swoje pliki na przykład na inny dysk :?:
prosze o pomoc :wink:
Mam problem.
Mam dość stary komputer i po sformatowaniu dysku ustawiłem jedną partycje 1.5GB aby na niej zainstalować tam tylko i wyłącznie system windows. wszystko działało aź do momętu gdy chciałem zainstalować gre america's army mnie więcej w połowie instalacji wyskakuje mi błąd o wyczerpaniu się miejsca na dysku.
czy moźna jakoś przestawić połoźenie katalogu temp gdzie gra rozpakowuje swoje pliki na przykład na inny dysk :?:
prosze o pomoc :wink:
Odpowiedzi: 7
adam_broda:
Rebe:
Po prawda znam takich, którzy instalują ten system na partycji FAT(16), ale to pewnie dlatego, źe oni nie iwedzą tego co Ty.
Nie rozumiem sensu twojego postu. Kpisz czy potwierdzasz?
A wszystko z powodu jednej litery.
A ja bym ci dał 6 za kaligrafię. Tylko to nie uczelnia
Rebe:
Po prawda znam takich, którzy instalują ten system na partycji FAT(16), ale to pewnie dlatego, źe oni nie iwedzą tego co Ty.
Nie rozumiem sensu twojego postu. Kpisz czy potwierdzasz?
A wszystko z powodu jednej litery.
marek15lada:
winda xp.prof potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania partycji conajmniej 4GB(zalecane8GB) :P
siemian:
wielkie dzięki
mieści sie windows mam jeszcze 380MB wolnego na tej partycji
mam xp profesional
winda xp.prof potrzebuje do prawidłowego funkcjonowania partycji conajmniej 4GB(zalecane8GB) :P
ni zapchał sie jeszcze jade tak od 2 miesięcy
Prawdopodobnie bez aktualizacji. To nie wystarczy – po 1 miechu komp sie zapcha
wielkie dzięki
mam xp profesional
mam xp profesional
Strona 1 / 1