problem z karta grafiki geforce 2 pro na xp

Wysłany: 29 Cze, 2004 15:59 Temat postu: Problem z grafika Geforce 2 pro

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Mam problem z grafika w grach.mam athlona 1.1 geforca 2 pro 512 ram ddr i xp.Po zmiane system z win 98 zauwazylem spowolnienie w grach niezalezine od wymogow sprzetowych.Spowolinenie polega nie na tym ze gra gorzej chodzi lub skacze lecz dziala jakby w trybie slow motion tak ze ciezko jest grac.przykladowo na moim sprzecie chodzi dobrze w wysokich ustawieniach painkiller a taki gotic 1 jakby mial wlaczony bullet time.Nie mam pojecia od czego to zalezy , zmienialem rozne stery podejrzewam ze problem lezy gdzies w samym xp.Jezeli macie jakies pomysly lub ktos ma podobny problem lub ktos go juz rozwiazal prosze o pomoc.Slyszalem ze problem ten jest dosc owszechy wsrod szczesliwych posiadaczy geforca 2 pro na platformie xp

Odpowiedzi: 3

Moze inne sterowniki :?: Ram moze pada :?: Co do sterow to od graficznej i od płyty głównej zobacz
Ukey
Dodano
30.06.2004 13:20:08
Tak.chodzi o gry ktore wczesniej chodzily dobrze a niektore nie jestem w stanie powiedziec jak chodzily wczesniej bo bardzo krotko mialem wina 98 ale widze ze na slabszych kompach chodza jak powinny a u mnie jakies anomalie. Na tej konfiguracji ktora podales gothic 2 powinien smigac bezproblemowo bo u mnie gothic 2 chodzil tak jak yt to opisujesz dobrze ale pozamiastem a tak jaak pisalem gothic 1 idzie jakby w zwolnionym tempie juz mnie szlag trafia bo nie wiem o co chodzi.Kompa tego mam od 3 lat a od 1.5 walcze z tym diabelsttwem i tak zamierzam zmienic karte ale chocaz chcialbym wiedziec jak to naprawic.na kilku forach postawilem ten temat i czekam moze ktos cos podobnego spotkal.pozdrawiam .
jursoff
Dodano
30.06.2004 00:31:19
Ale czy to wystepuje w grach kture wczesniej chodzily ok :?: Czy po zainstalowaniu tej gry tak sie dzieje (pierwsza instalacja na tym kompie). Ja tez mam kompa niczego sobie ale gra Gothic 2 mi klatkuje jak jestem w miescie. I chyba jest to spowodowane tym ze niemam zainstalowanych sterow od plyty glownej
Ukey
Dodano
30.06.2004 00:05:52
jursoff
Dodano:
29.06.2004 19:50:49
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1