Problem z kartą graficzną ?
Witam
mam taki problem:
niedawno kupiłem kartę graf. Radeon 9600Pro 128MB i monitor LCD 17" i oba te sprzęty podłączyłem przez złącze DVI, no i zaczeły się problemy z grami na tym komputerze tzn:gra uruchamia się (chodz nie zawsze)i po chwili komputer zawiesza się na chwilę,a zaraz potem wyskakuje taki komunikat
VPU RECOVER ZRESETOWAŁ AKCELERATOR GRAFICZNY , PONIEWAŻ NIE ODPOWIADAŁ ON NA POLECENIA STEROWNIKA EKRANOWEGO. Ten problem wystepuje przy wszystkich grach, chciałbym zaznaczyć ze ekran mam ustwiny na rozdzielczosc 1280X1024 i po tych zwisach z grami zmienia mi się automatycznie na 1024x780.
Nie wiem czy czy jest to problem karty graf czy czegoś innego.....
Pozdrowienia
mam taki problem:
niedawno kupiłem kartę graf. Radeon 9600Pro 128MB i monitor LCD 17" i oba te sprzęty podłączyłem przez złącze DVI, no i zaczeły się problemy z grami na tym komputerze tzn:gra uruchamia się (chodz nie zawsze)i po chwili komputer zawiesza się na chwilę,a zaraz potem wyskakuje taki komunikat
VPU RECOVER ZRESETOWAŁ AKCELERATOR GRAFICZNY , PONIEWAŻ NIE ODPOWIADAŁ ON NA POLECENIA STEROWNIKA EKRANOWEGO. Ten problem wystepuje przy wszystkich grach, chciałbym zaznaczyć ze ekran mam ustwiny na rozdzielczosc 1280X1024 i po tych zwisach z grami zmienia mi się automatycznie na 1024x780.
Nie wiem czy czy jest to problem karty graf czy czegoś innego.....
Pozdrowienia
Odpowiedzi: 3
8) kiedys miałem cos podobnego i karta mi sie grzała...do pomiaru temperatury są rózne programy zobacz w wyszukiwarce np.google.jak nie pomoze to trza szukac głębiej np.uszkodzona karta albo port graficzny.. :wink:
witam
direkta juź przeinstalowałem i nic..
moja konfiguracja to: athlon 2.0 płyta gigabyte 7 vax,RAM DDR512 MB, karta graf Radeon 9600Pro 128 MB,Dysk 80 GB no i LCD 17" LG
któregos dnia wgrałem 3DMarka2003 i komp nie przeszedł całego tylko zawiesił się..
nie wiem czego sie czepić i co z tym fantem zrobić
a temp karty nie sprawdzałem bo nie wiem czym ale temp we wnętrzu kompa jak i procesora jest w normie
pozdrowienia
direkta juź przeinstalowałem i nic..
moja konfiguracja to: athlon 2.0 płyta gigabyte 7 vax,RAM DDR512 MB, karta graf Radeon 9600Pro 128 MB,Dysk 80 GB no i LCD 17" LG
któregos dnia wgrałem 3DMarka2003 i komp nie przeszedł całego tylko zawiesił się..
nie wiem czego sie czepić i co z tym fantem zrobić
a temp karty nie sprawdzałem bo nie wiem czym ale temp we wnętrzu kompa jak i procesora jest w normie
pozdrowienia
A SPRAWDZAŁEŚ JAKĄ MASZ TEMPERATURE NA KARCIE?sprubój przeinstalować direkta i czy twój sprzęt jest odpowiedni na taką rozdzielczość... :?: nic niepiszesz o parametrach sprzetu ,wiesz to tak jakby ci coś niewyrabiało....zobacz :wink:
Strona 1 / 1