Problem z Java

mam problem z zainstalowanie nowej javy Se v1.4.2_06.Przed instalacja azures domagał sie jakiegos ustawienia,po sciagnięciu nie moge tego zainstalowac.Sciagnąłem cos takiego z Macrosoftu javam.exe i jest postep bo moge wejsc na czat czyli cos tam javy zainstalował.Ale jak chce wejsc w azureusa najnowszego domaga sie javy?Próbowałem odinstalowywac jave i nagrywać ponownie i kiszka.Pozdro

Odpowiedzi: 3

Niestety tylko format pomógł.POzdro
zenon407
Dodano
18.01.2005 22:49:00
Mówiąc krótko : zaintaluj javę firmy SUN :D
http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=485&t=40
Azureus powinien działać :)
maq123
Dodano
18.01.2005 16:03:21
zenon407:
mam problem z zainstalowanie nowej javy Se v1.4.2_06.Przed instalacja azures domagał sie jakiegos ustawienia,po sciagnięciu nie moge tego zainstalowac.Sciagnąłem cos takiego z Macrosoftu javam.exe i jest postep bo moge wejsc na czat czyli cos tam javy zainstalował.Ale jak chce wejsc w azureusa najnowszego domaga sie javy?Próbowałem odinstalowywac jave i nagrywać ponownie i kiszka.Pozdro

Pisze o zainstalowaniu kontrolek X
,,Windows XP SP2 users: if you encounter an error, look at the top of this page for a yellow bar that reads "This site might require the following ActiveX control: 'Java Plug–in 1.4.2_06' from 'Sun Microsystems, Inc.'. Click here to install..." Click the yellow bar and choose "Install ActiveX Control..." to allow installation to proceed.

We encountered an issue while trying to automatically install Java software onto your machine. As a result, Java software was not installed properly.,,
zenon407
Dodano
18.01.2005 15:41:11
zenon407
Dodano:
18.01.2005 13:17:26
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1