Problem z internetem:(

Mam problem z siecia kablowa(multimedia)podlaczylem modem do karty sieciowej,utworzylem polaczenie ktore
dziala ma ip ..itd,tylko ze gdy proboje wejsc na strone nie wyswietla ,dzwonilem do serwisu i powiedzieli ze z ich stony wszystko jest ok,faktycznie widac ze pakiety sa wysylane,tylko komputer ich nie odbiera,zrobilem tak jak kazali wylaczylem zapore,efektem tego bylo wlaczenie gg ale i tak strony nie dzialaja ,nie wykrylo takze zadnych wirusow ani adware,zaczelem grzebac w wlasciwosciach polaczenia sieciowego,komputer jest kolezanki i ma zainstalowanego xp service pack 2,ja mam xp bez sp i zdziwila mnie duza ilosc skladnikow chyba samych protokolow jest 4 u mnie jest tylko 1 (TCPIP)ztego co mi powiedziala w akcie desperacji dodala i powlanczala jakies protokoly i skladniki(oczywiscie niewie jakie :lol: )czy te skladniki powinny byc takie jak na golym xp bez sp???i czy to moze byc winna niedzialajacego netu czy cos innego?

Odpowiedzi: 3

QoS w szukajce – dział "sieci".
Rebe
Dodano
23.11.2004 08:17:32
Moźe ktoś mi podpowie jak zwiekszyć przepustowość neo bo XP pozostawia sobie z 20% transferu na swoje potrzeby typu update.. Zapomniałem jak to się robiło.. :oops:
Ryol
Dodano
23.11.2004 02:45:30
Zobacz czy to nie to –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22828

Ilosc protokolow nie powinna miec wplywu na brak neta, ale usun wsio oprocz rzeczy niezbednych.
EL NINO
Dodano
23.11.2004 00:47:28
demixus
Dodano:
23.11.2004 00:23:43
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1