Problem z internetem
Witam, otóź sytuacja wygląda następująco: mam service packa 2, system jest instalowany jakies 2 dni temu, dodatkowo AntiSpyware'a po uruchomieniu systemu wszysko działa ok, jednak po jakims czasie net po porstu pada, nie ma nic ani gadu, ani stron. Skanowałem go juz ada warem i nic. Czy kto zna odpowiedź ?? Sytuacja sie powtarza cyklicznie, po kaźdym włączeniu komputera net siada po kilku minutach i przestaje działać. Dodam tylko, źe z internetem jest wszysko OK, poniewaź na drugim systemie jest wszysko OK. Proszę o szybka odpowieź dzieki
Odpowiedzi: 2
nic sie nie zmienilo przeskanowałem juz dwoma innymi wirusami i dalej nic nawet sciagnalem latke do blastera i sassera i dalej czy ktos ma jeszcze jakie inne propozycje ?
Net dzielisz przypadkiem przy pomocy routera ? W takim razie zainteresuj się wartością MTU w panelu adinistracyjym sprzętu. WIęcej szczegółów znajdzesz w wyszukiwarce.
Nie masz przypadkiem jakiegoś badziewia bądź u Ciebie w systemie bądź w sieci jakiś komputer nie ciska pakietamina prawo i lewo ? Róźniaste robaki sieciowe moga się palętać.
Nie masz przypadkiem jakiegoś badziewia bądź u Ciebie w systemie bądź w sieci jakiś komputer nie ciska pakietamina prawo i lewo ? Róźniaste robaki sieciowe moga się palętać.
Strona 1 / 1