Problem z Internetem :–//
Witam!
Posiadam Wersję Windows XP Home Edition, bez źadnych dodatków. Ani SP1 ani SP2. Korzystam z neostrady.
Mój problem polega na bardzo wolnym łączeniu się komputera z internetem. Komputer, sformatowałem,
(przed formatem net, działał jak naleźy). Teraz klops. Chodzi bardzo bardzo wolno, niemal niemoźliwe jest korzystanie z niego. (co dziwne GG i Tlen chodzą normalnie).
Pytanie moje brzmi:
Jakie mam zainstalowac sobie poprawki ( KBB ), by prędkość łączenia sie z internetem była wreszcie normalna.. Na razie nie chce SP2...
Posiadam Wersję Windows XP Home Edition, bez źadnych dodatków. Ani SP1 ani SP2. Korzystam z neostrady.
Mój problem polega na bardzo wolnym łączeniu się komputera z internetem. Komputer, sformatowałem,
(przed formatem net, działał jak naleźy). Teraz klops. Chodzi bardzo bardzo wolno, niemal niemoźliwe jest korzystanie z niego. (co dziwne GG i Tlen chodzą normalnie).
Pytanie moje brzmi:
Jakie mam zainstalowac sobie poprawki ( KBB ), by prędkość łączenia sie z internetem była wreszcie normalna.. Na razie nie chce SP2...
Odpowiedzi: 3
bulion:
jak moźe dostac się do wina witus, przy wszystkich Antywirach, OD RAZU PO INSTALACJI!
Moźe.
Poza tym firewall to podstawa.
HJ ,przyklejony temat w dziale Bezpieczeństwo.
Sprawdzałem prędkość, oscyluje prawie na poziomie zero. Sprawdziłem kompa przez SpyBota, Nortona, nic nie wyjryto...
Zresztą, jak moźe dostac się do wina witus, przy wszystkich Antywirach, OD RAZU PO INSTALACJI!
Po zainstalowaniu SP2 działa, więc myślę źe moźe być to wina braku jakiejś KBB...
HT – coś kojarze, ale nie umiem obsługiwać tego programu :(
Zresztą, jak moźe dostac się do wina witus, przy wszystkich Antywirach, OD RAZU PO INSTALACJI!
Po zainstalowaniu SP2 działa, więc myślę źe moźe być to wina braku jakiejś KBB...
HT – coś kojarze, ale nie umiem obsługiwać tego programu :(
Sprawdź prędkość tu :
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=20153&highlight=transfery
Skonfiguruj połączenie ręcznie nie przez aplikację neo.
Moźliwe źe nałapałeś syfu i połączenie muli.
Przeskanuj system ,moźesz dać loga HJ.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=20153&highlight=transfery
Skonfiguruj połączenie ręcznie nie przez aplikację neo.
Moźliwe źe nałapałeś syfu i połączenie muli.
Przeskanuj system ,moźesz dać loga HJ.
Strona 1 / 1