problem z Internet Explorer 7 PL

witam
mam pyatnko zainstalowalem Internet Explorer 7 PL  amianowice tego IE7-WindowsXP-x86-plk ,zrobilem tak jak czeba i wszystko ok ale nie mam menu zadnego i ne da sie go dostosowac:/nie ma przyciskow ulubione , home itp a w narzedziach tez nie da sie ich wrzucic do paska :/grzebalem w pomocy ale oni pisza cos czego u mnie nie ma co sie moze dziac??np
"Program Internet Explorer zawiera kilka pasków narzędzi, pasek menu, pasek łączy i pasek poleceń. Pasek poleceń znajduje się w prawej górnej części okna programu Internet Explorer (zawiera on między innymi ikonę Strona główna) i umożliwia łatwy dostęp do niemal wszystkich ustawień lub funkcji programu Internet Explorer. Przyciski paska poleceń można dostosować tak, aby odpowiadały preferencjom użytkownika, zaś do paska łączy można dodawać łącza do witryn sieci Web.

Aby zmienić przyciski paska poleceń

W programie Internet Explorer kliknij prawym przyciskiem myszy pasek poleceń, wskaż polecenie Dostosuj pasek poleceń, a następnie kliknij opcję Dodaj lub usuń polecenia.
Wykonaj co najmniej jedną z następujących zmian:
Aby dodać przycisk, na liście Dostępne przyciski paska narzędzi kliknij przycisk, który chcesz dodać, a następnie kliknij przycisk Dodaj.
Aby usunąć przycisk, na liście Aktualne przyciski paska narzędzi kliknij przycisk, który chcesz usunąć, a następnie kliknij przycisk Usuń.
Aby zmienić kolejność wyświetlania przycisków, kliknij przycisk na liście Aktualne przyciski paska narzędzi, a następnie kliknij przycisk Przenieś w górę lub Przenieś w dół.
Aby przywrócić domyślne ustawienia przycisków paska poleceń, kliknij przycisk Resetuj.
Po zakończeniu kliknij przycisk Zamknij.
Zmiany zostaną wyświetlone od razu. Jeżeli zostanie dodanych dużo przycisków, konieczna może się okazać zmiana rozmiaru paska poleceń w celu wyświetlenia wszystkich przycisków."

a u mnie nie da sie tego zrobic nie otwiera sie zadne oknio: instalowalem go na 2 roznych kompach i to samo:/pojawia sie tylko pasek adresu i live search a no i jedyne co moge dodac to loncza:/

plisss poomocy pozdrooo

Odpowiedzi: 1

Kliknij prawym na pasek - dostosuj pasek narzędzi - dodaj lub usuń polecenia.
Bobi
Dodano
28.12.2006 19:19:25
  • zielcok 28.12.2006 21:18:36

<P>witam </P> <P>hehe nio nie da sie za nic w swiecie:/probowalem w kilku miejscaach i nic:/</P> <P>&nbsp;</P>

zielcok
Dodano:
28.12.2006 19:04:05
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1