Problem z Internet Explorer 6
Witam,
Mój problem polega na tym iź zawsze po instalacji jakiegoś pakietu z Microsoft Office czcionka w Przeglądarce IE6 zmienia się na pogrobioną. Próbowałem to zmienić ale jakoś nie daje rady. Dlamnie jest to o tyle dziwne źe pogrubiona czcionka nie pojawia się na wszystkich stronach. Moźe wie ktoś jak przywrócić normalną czcionkę??? (odinstalowaie pakietów microsoft office nic nie daje pozostaje pogrubiona)
Poniźej zamieszczam scrennshoty.

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
NoxViLL
Mój problem polega na tym iź zawsze po instalacji jakiegoś pakietu z Microsoft Office czcionka w Przeglądarce IE6 zmienia się na pogrobioną. Próbowałem to zmienić ale jakoś nie daje rady. Dlamnie jest to o tyle dziwne źe pogrubiona czcionka nie pojawia się na wszystkich stronach. Moźe wie ktoś jak przywrócić normalną czcionkę??? (odinstalowaie pakietów microsoft office nic nie daje pozostaje pogrubiona)
Poniźej zamieszczam scrennshoty.

Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
NoxViLL
Odpowiedzi: 3
NoxViLL:
LOL!
...
Temat moźna zamknąc/usunac.
...
proponuję raczej "wyciągnąć esencję" zamknąć i przygwoździć :> czyli przypiąć dla potomnych
mozesie komu przda
LOL!
Szukałem wszedzie (prawie) a nie zwróciłem uwagi na zakładke rozmiar tekstu.
Thx za pomoc.
Pozdrawiam,
NoxViLL
Szukałem wszedzie (prawie) a nie zwróciłem uwagi na zakładke rozmiar tekstu.
Thx za pomoc.
Pozdrawiam,
NoxViLL
Rebe:
Widok – rozmiar tekstu .
...średnia
a to ze na jednych stronach jest "pogrubiona" a na innych nie bierze sie stą źe te "niepogrubione" z roznych względów ignorują powyźsze ustawienie IE
Strona 1 / 1