Problem z instalka Windowsa XP na laptopie
Witam!
Kilka miesiecy temu kupilam laptopa z zainstalowanym WinXp i do czasu Swiat Bozego Narodzenia wszystko bylo ok, ale potem niestety "zlapalam" trojana. Udalo mi sie go pozbyc, ale prawdopodobnie zostaly przy tym uszkodzone lub usuniete jakies pliki systemowe a co za tym idzie pojawiaja sie ciagle bledy. Chce wiec zrobic reinstalke systemu. Robilam to juz nie raz i nie dwa na moim drugim kompie i nigdy nie mialam problemow.
Natomiast teraz kiedy proboje na laptopie co jakis czas pojawia sie komunikat "Zainstalowanie pliku...nie bylo mozliwe" jednak gdy wloze inna plyte(mam 3 kopie) instalacja idzie dalej, ale niestety zatrzymuje sie na 90% i tego pliku(oraz pozostalych ktore powinny zostac skopiowane powyzej 90% instalacji) nie moze skopiowac z zadnej z tych trzech plyt.
Probowalam pominac kilka z tych plikow, ale skutek jest taki ze dalszy ciag instalacji (ktory nie przebiega juz pod biosem) w ogole sie nie uruchamia.
Co jest grane? Co zrobic zeby zainstalowac ten system poprawnie?
A moze cos jest nie tak z moim napedem CD? Prosze o pomoc
To moj pierwszy temat i post na tym forum, wiec jesli zrobilam cos nie tak to przepraszam i prosze rowniez o przymruzenie oka na brak polskich znakow, poniewaz mam niemiecki system i klawiature, a co za tym idzie umlauty:)
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0