Problem z instalacją!

Witam wszystkich! Mam następujący problem. Zainstalowałem grę (COD2) nie sety po pewnym czasie grze zaczęły występować błędy. Co gorsza nie dało się jej odinstalować (przez dodaj/usuń programy). Więc usunąłem ją na "chama" przez usunięcie folderu z grą. W raz z folderem poleciały wpisy z rejestru. Odinstalowałem oraz usunąłem wszystko co tylko możliwe! Niestety przy próbie ponownej instalacji gry występuje błąd: "Jest juz zainstalowana inna wersja tego produktu. Dalsza instalacja jest nie możliwa.Aby zmienić konfiguracje albo usunąć istniejąca wersje tego produktu użyj opcji Dodaj/Usuń programy panelu sterowania". Teraz mam następujące pytanie co może być tego przyczyną oraz w jaki sposób rozwiązać ten problem?

Odpowiedzi: 2

Czyszczenie rejestru to dobry pomysł. W nim zostały wiadomości o tym programie . Można jeszcze skorzystać z funkcji przywracania systemu . Na przyszłość - usuwaj wszystkie programy korzysając z funkcji : dodaj lub usuń programy .
bor
Dodano
11.10.2006 19:24:59
Spróbuj wyczyścić rejestr ze zbędnych wpisów. Progamów do tegoż jest zatrzęsienie. Dodatkowo wiekszość takich programów posiada opcje dodaj/usuń podobną do tej w panelu sterowania w XP
marcus35
Dodano
11.10.2006 18:22:48
Bulka
Dodano:
11.10.2006 17:50:20
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1