problem z instalacją Xp

mialem problem z instalacją windowsa XP pro. instalowałem juź go kilka razy na kompie, nie od kiedy mam internet. mam internet niedlugo i troche mi sie zamulil wiec chcialem go od nowa zainstalować. szedł normalnie dopoki nie doszło do rejestrowania skladnikow. bylo napisane ze jeszcze 18 minut a jedna minuta trwala 1 lub 2 godziny.zostawiem go na caly dzien ale i to nie dalo. doszlo do 8 min i psycha mi siadła.resetowanie nic nie dawalo bo wlaczala sie instalacja Xp od tego samego momentu.sformatowalem dysk i zainstalowalem win98(nie bylo internetu podlaczonego jak instalowalem XP 2 raz) . ale mi sie odrazu nie spodobal, wiec jeszcze raz odpalilem XP i poszedł normalnie. nie wiem o co tam chodzilo. powiedzcie jak ktos wie czemu tak ie zrobilo?

Odpowiedzi: 3

dysk sprawdź w poszukiwaniu bad sektorów
adik154
Dodano
13.02.2005 18:16:01
no łącze sie radiowo. ale mam coś popeprzone z tym internetem, bo goście od internetu mowili ze zainstalujesz tylko sterowniki i bedzie chodzic, dali odrazu. zainstalowalem , a tu kleks. nie mialem numerow serverow itd. na szczescie wzielem od kolegi.
klonpiotr
Dodano
13.02.2005 10:36:35
A jak się łączysz z internetem? Jeśli za pomocą sieci radiowej i masz w kompie taką karte PCI to moźe ona coś zawiniła (ale chyba nie). Przy następnym formacie wyjmij ją i podłącz dopiero po zainstalowaniu sytemu.
adik154
Dodano
12.02.2005 15:26:09
klonpiotr
Dodano:
12.02.2005 14:35:46
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1