Problem z instalacją XP SP2
Mam taki problem przy instalacji XP SP2 ,ze jak wlaczalem komputer i system sie zaladowal i kliknalem na cos np
:Mój komputer to sie zawieszał musiałem go resetować, system sie znow
zaladowal klikam na cos i znow stoi czasami po kilka razy tak mialem ze
musialem go zresetowac zeby normalnie szedł...i jeszcze sie sam
resetował w jakimś tam momencie....i to przyczynilo sie do tego ze
zrobiłem foramata(dzis) sforamtowałem dysk C: (tam mam system)
instaluje na świeżo XP z service packiem 2 instaluje sie elegancko
zostały 2 min do końca...poniżej jednej min..i wyskakuje "niebieski
ekran" z błedami np: na początku pisało tak :
Page_Fault_in_NonPaged_Ared
..jak go zresetowalem system od nowa sie instalował :/ robilem tak ok 4 razy i zawsze to samo ze na koncu "niebieski ekran" wyskakiwał wkoncu sprobowałem z XP z Service Packiem 1 zainstalowal się,...tylko na koncu sie zresetował jak system sie załadował "cięzko chodził" jak klikałem na cos zacinal sie (nie zawsze) no i sie wqrzyłem i zainstalowałem Milleniuma wszystko bez problemu poszło...może mi ktoś doradzic jak zrobic zeby mi ten Xp Sp2 ruszył ?? co z tym niebieskim ekranem ? wcześniej takich sytuacji nie miałem teraz mi sie 1 raz zdarzyło...Może to ma cos wspolnego z tym że mi sie sam resetował jak cos na kompie robiłem..dodam ze przed każda instaklą Windowsa formatowałem dysk C...Proszę o pomoc bo ten Millenium jest bez sensu
Probowałem jeszcze raz dzis zainstalowac XP SP2 no i znow niebieski ekran pisalo tak:
Page_Fault_in_Nonpaged_Ared
xxx STOP: 0x00000050(0xE19F0004) 0x00000000,Ox80594CBF,0x00000001)
A jak osanio znow chalem sprobowac zainstalowac XP to wyskoczyl taki bład na niebieskim ekranie
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL co mam zrobic zeby odpalim mi ten XP?? SP2
Page_Fault_in_NonPaged_Ared
..jak go zresetowalem system od nowa sie instalował :/ robilem tak ok 4 razy i zawsze to samo ze na koncu "niebieski ekran" wyskakiwał wkoncu sprobowałem z XP z Service Packiem 1 zainstalowal się,...tylko na koncu sie zresetował jak system sie załadował "cięzko chodził" jak klikałem na cos zacinal sie (nie zawsze) no i sie wqrzyłem i zainstalowałem Milleniuma wszystko bez problemu poszło...może mi ktoś doradzic jak zrobic zeby mi ten Xp Sp2 ruszył ?? co z tym niebieskim ekranem ? wcześniej takich sytuacji nie miałem teraz mi sie 1 raz zdarzyło...Może to ma cos wspolnego z tym że mi sie sam resetował jak cos na kompie robiłem..dodam ze przed każda instaklą Windowsa formatowałem dysk C...Proszę o pomoc bo ten Millenium jest bez sensu
Probowałem jeszcze raz dzis zainstalowac XP SP2 no i znow niebieski ekran pisalo tak:
Page_Fault_in_Nonpaged_Ared
xxx STOP: 0x00000050(0xE19F0004) 0x00000000,Ox80594CBF,0x00000001)
A jak osanio znow chalem sprobowac zainstalowac XP to wyskoczyl taki bład na niebieskim ekranie
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL co mam zrobic zeby odpalim mi ten XP?? SP2
Odpowiedzi: 1
Usunac z komputera caly sprzet poza RAMem, dyskiem i grafika.darekkrk:co mam zrobic zeby odpalim mi ten XP??
Jesli uda sie zainstalowac, bedziesz dokladal swoj sprzet pojedynczo, instaujac odpowiednie sterowniki.
Jesli instalacja znowu zostanie przerwana, pozycz od kogos i podmien RAM i grafike.
Strona 1 / 1
Sprawdź pamięć na błędy:<br><br>http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=50125<br>
owałem znow XP zainstalować odłaczyłem co sie dało czyli stacje A: po sforamtowaniu dysku CDrom modem drukarke glosniki i dalej sie nie che zainstalowac wyskakuje niebieski jeszcze sprawdze te ramy<br>