Problem z instalacją XP na Acer Aspire 3690
Mam problem z instalacją XP na Acer Aspire 3690.
Wywala mi podczas instalacji błąd:
Błąd stop:
0x0000007e
pci.sys
Tu jest chyba Linux i za nic w świecie nie chce się zainstalować XP.
Pomocy !!!
Odpowiedzi: 9
Żółty !! Jesteś Wielki !!! Bardzo dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że nie będę mieć już żadnych problemów.
Pozdrawiam
Autostreamer zrobil obraz iso a nie w rar spakowal ;) A Ty nie masz wypakować tego tylko nagrać płytę z obrazu (ale nie nagrać obraz na płytę)
Zajrzyj - [url]http://www.cdrinfo.pl/software/stronafaqid.php?id=2081192850[/url] i przeczytaj male "jak to zrobić" np w Nero.
Autostreamer spakował sobie to w rar, wypakowałam do nowego folderu, nagrałam na CD i tu pewnie coś źle zrobiłam. Tylko co ?
Skoro nie chce startować z płyty to w ciemno obstawiam, że źle ją przygotowalaś/nagrałaś ...
Acer nie chce mi zastartować z płyty chociaż w moim komputerze startuje jako instalator XP !! I co mam z tym zrobić ??
OK, to zabieram się do dzieła. Dzięki
Muszę najpierw ściągnąć SP2 i dopiero mam 25 % więc chwilę to potrwa.
----------
Acer nie chce mi zastartować z płyty chociaż w moim komputerze startuje jako instalator XP !! I co mam z tym zrobić ??
Goły XP ma problemy z PCI-Express - objawia sie wlaśnie tym co u Ciebie jest - zrób jak piszę na początek. A jak nie pomoże to będziemy myśleć co dalej.
Bez SP2 - sam goły XP. SP2 zawsze pobierałam z internetu.
To instalka z Service Pack 2 ?? Jak nie to zintegruj Service Pack 2 z instalką i dopiero wówczas próbuj instalować. O integracji - kupe na forum napisano - wpisz w szukajke np autostreamer i poczytaj jak nie wiesz co i jak.
Strona 1 / 1