problem z instalacja winxp

Witam. Na wstepie: "a jednak to mozliwe" :lol: Opis problemu: sa dwie partycje: C fat32 i D ntfs, kiedys byl system na C, ale sie zpie****, wiec bez formata zainstalowalem od nowa ale tym razem na D, wiec byly dwa i przy starcie przez bootloadera sie wybierało, ktory ma startnać. Partycje C sformatowałem i chce tam na nowo zainstalowac system, ale jak bootuje plytke z sys. to dochodzi do pierwszego "niebieskiego tła" z napisem "Instalacja systemu Windows XP" i tyle, na tym sie zwiesza, nawet nie ma tego szarego paska na dole z napisem "CZEKAJ". Co moze byc nie tak? Thx z gory za podpowiedzi.

Odpowiedzi: 2

:lol: :lol: troche sie jeszcze pomeczylem, zero efektow i przypomniała mi się czyjas wypowiedz jak szukałem gdzies indziej odpowiedzi i pisał ze winna byla jakas tam klawiatura, u mnie bylo podobnie, byl podlaczony czytnik kart do usb, po odlaczeniu normalnie zaskoczylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naciu
Dodano
06.10.2007 23:53:00
Bez... formata zainstalowałeś . Ale czy sprawdziłeś czy na tej padnietej partycji C nie ma błędów dyskowych? Ewentualne błędy w tablicy partycji , czy sektorach na dysku mogą być przyczyną problemu , który przedstawiłeś
Seeker
Dodano
06.10.2007 15:20:02
naciu
Dodano:
06.10.2007 13:56:05
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1