Problem z instalacja winxp

Witam
Mam problem z zainstalowaniem XP,gdy konczy kopiowac pliki wyskakuje blad,dodam ze mam oryginalna plytke,sprawdzalem zero rys wiec niemozliwe by bylo ze cos jest z plyta.
Dodaje obrazek.

Odpowiedzi: 5

Tak to jest jak się po łebkach ...pisze.
Żeby wątpliwości nie było – powyźsze zdanie jest do Ciebie poi.

Nie będe się rozwodził i zadam krótkie pytanie:
Czy skorzystałeś z opcji pozwalającej instalatorowi na sprawdzenie zgodności systemu z zasobami komputera ?
Rebe
Dodano
20.01.2006 20:15:08
poi:
a później gdy
gdy podpowiedzi Rebe niepodziałały,zrobiłem format wszystkich dysków i takźe występuje ten błąd :(

A to co Rebe pisał – zdjęcie i załoźenie ponowne patycji teź zrobiłeś ?? Bo wychodzi na to, źe sam format to jednak mało i zabawa w załoźenie partycji od nowa moźe się okazać skuteczną.
Żółty
Dodano
20.01.2006 18:37:51
Wygląda na problem z komunikacją. Zrezygnuj z tej instalacji i przetestuj dysk narzędziem producenta.
Zdejmij partycje załóź raz jeszcze, sprawdź tasmy sygnałowełaczące dysk i płytę. Ustaw BIOS na default i ...sprawdź efekty.

Sprawdziłem...Wszystko jest wporządku

Instalujsz na "czysto", czy uaktualniasz ze starszego systemu ?

Na początku chciałem zrobic uaktualnienie,a później gdy
gdy podpowiedzi Rebe niepodziałały,zrobiłem format wszystkich dysków i takźe występuje ten błąd :(
I musze pracowac na win95....
poi
Dodano
20.01.2006 17:49:38
poi:
Mam problem z zainstalowaniem XP...
Instalujsz na "czysto", czy uaktualniasz ze starszego systemu ?
EL NINO
Dodano
20.01.2006 11:33:26
Wygląda na problem z komunikacją. Zrezygnuj z tej instalacji i przetestuj dysk narzędziem producenta.
Zdejmij partycje załóź raz jeszcze, sprawdź tasmy sygnałowełaczące dysk i płytę. Ustaw BIOS na default i ...sprawdź efekty.
Jezlei nic się nie zmieni, a na dysku nie ma błędów to będziemy dalej kombinowac.
Rebe
Dodano
20.01.2006 11:06:08
poi
Dodano:
20.01.2006 10:59:12
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1