Problem z instalacją Windowsa XP
Witam wszystkich mam problem z instalacja XP wkładam płytke ustawiam w Biosie co trzeba uruchamiam ponownie kompa uruchamia sie z płyty wyskakuje standadrowy komunikat, że Instalator... i tak dalej i w tym momencie się wiesza i nic nie idzie dalej i nie moge zrobić formatu i zainstalować od nowa system czy kotoś może mi pomóc. Z góry dzięki. Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedzi: 1
a płyta nie jest uszkodzona
i czy cały czas zawiesza ci się w tym samym momencie
spróbuj innej płyty użyć
Strona 1 / 1
Witam płyta nie jest uszkodzona bo na innym kompie działa i zawiesza się w tym samy momencie zaraz na początku gdzie wyskakuje komunikat Instalator sprawdza... i dalej nie idzie. Pozdrawiam
<p>dobrze by było zrobić test pamięci</p><p>a może co z zasilaczem</p><p>nic nie piszesz o konfiguracji kompa ro trudno zgadywać </p>
Powiedz jakich informacji potrzebujesz o tej konfiguracji bo ja szczerze powiem to troche zielony jestem w tych sprawach i jakim programem moge zrobic ten test pamięci??
hm moim zdaniem jednak jest cos z plyta jezeli na innym kompie problem jest ten sam...sprobuj pozyczyc od kogos winde i probuj...jezeli na innej kopii bedzie ten sam szajs to faktycznie cos jest z hardware'm.hejka